2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

1571 بازدید | 25 پست

سلام دوستان دیروز اولین جلسه لیزر زیر بغل و بیکینی رو داشتم کل موها تیغ زده بیرون همین روز اول، خیلی ها گفتن از همون جلسه اول دیگه درنیاورده این که مثل اینکه ژیلت کشیدم زده بیرون خیلی ناامید شدم این یعنی لیزر بهم جواب نمیده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دو هفته میریزه

شما تجربه داشتی عزیزم واقعا میریزه؟ بهم گفت تا دوهفته هم شیو نکن اصلا میگم اینطور زده بیرون چطور دوهفته نگهش دارم میشه جنگل آمازون  

اینجوری نیست که فک کنی لیزر کنی در نمیاد 

در میاد بعذ می ریزه 

از ی هفته دیگه شروع میکنه به ریختن 

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼
اینجوری نیست که فک کنی لیزر کنی در نمیاد  در میاد بعذ می ریزه  از ی هفته دیگه شروع ...

ممنونم عزیزم ان شاالله که برام جواب بده فکر نمیکردم انقدر درد داشته باشه جواب نده خیلی زور داره

هر کی گفته از جلسه اول جواب داده توهم زده😅 البته تجربه من

من قسمتهای کاربردی رو چند سال قبل رفتم و الان توی شارژ سالانه هستم، ولی دست و پا رو برای جلسه اول دو هفته پیش رفتم، الان موهای دست و پام هنوز داره، البته منم توهم میزنم میگم نگاه انگشتای دستم موهاش در نیومده😅 ولی شما باور نکن آخه بازم داره، باید چند جلسه بری تا نشون بده، البته به دستگاهت هم بستگی داره، الکساندرلایت کندلا من میرم راضی هستم، بعصی دستگاهها فکر کنم ژل استفاده میکنند برای اینکه لیزر کنند اونا دیرتر جواب میده

هر کی گفته از جلسه اول جواب داده توهم زده😅 البته تجربه من من قسمتهای کاربردی رو چند سال قبل رفتم و ...

خب خداروشکر پس طبیعیه ..مال منم کندلاست خیلی درد داره بیکینی خدا کنه تحمل کنم همه جلسات رو برم ‌‌..اگه بی حسی بزنم دردش کمتر میشه؟

درد نداره که. درجه داره دستگاه طبق استانه دردت تنظیم میشه

واسه من که خیلی درد داشت رسما حس میکردم دارن با سیخ داغ میسوزونن منو ..البته من حدود یه روز و نصف قبلش شیو کردم خیلی هم رشد موهام زیاد و سریعه قشنگ روز لیزر کلش تیغ زده بود بیرون..دوستم میگفت مو داشته باشه دردش بیشتره حالا نمیدونم وایه جلسه بعد بدارم همون روز که قراره برم شیو کنم یانه

خب خداروشکر پس طبیعیه ..مال منم کندلاست خیلی درد داره بیکینی خدا کنه تحمل کنم همه جلسات رو برم ‌‌..ا ...

به من که گفت بی حسی اسفاده نکن چون اثر لیزر رو کم میکنه

فقط باید تحمل کرد، خنک کننده دستگاهت قوی هست؟  اپراتور سریع انجام میداد که اون قسمت بیکینی زود تموم بشه، گاهی موقع دردم میگرفتم میگفتم ارومتر کار کنه، قابل تحمل تر میشد،

الان اومدم مرکز جدید دستگاه لیزرش جدید هست خنک کننده ش عین بنز کار میکنه، تازه فهمیدم خنک کننده ش چقدر تاثیر داره، 

فقط بیکینی زیادی حساسه اونم میشه تحمل کرد