2777
2789

؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آناهیل خالی

مطمنی گلی؟ مرسی جواب دادی

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
من اناهیل خوردم خیلی تاثیرداشت

اناهیل تنها خوردین یا پلاس؟  من نمی دونم کدومش ماله عمل بینیه

مطمنی گلی؟ مرسی جواب دادی

اره گلم یکی از دوستام الان ی ماهه عمل کرده داره استفاده می‌کنه جای بخیش اصلا مشخص نی دیگه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اره گلم یکی از دوستام الان ی ماهه عمل کرده داره استفاده می‌کنه جای بخیش اصلا مشخص نی دیگه

مرسی قشنگ جان😘 ماله من دوماهه میگذره بنظرت بازم تاثیر داره بخورم؟

داروخونه گفت پلاسش قویتره وبهتره نمی دونم راست گفت یا نه

مرسی قشنگ جان😘 ماله من دوماهه میگذره بنظرت بازم تاثیر داره بخورم؟ داروخونه گفت پلاسش قویتره وبهتره ...

اره گلم تاثیر داره دوستم آناهیل خالی گرفت واقعا معجزه کرد 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اره گلم تاثیر داره دوستم آناهیل خالی گرفت واقعا معجزه کرد 

فداتشم که جوابمو دادین