2777
2789

اسی ببخشید 🥺💔

خانما میشه یه پیج اینستاگرامیو که سایتم داشته باشه 

بگین واسه بدلیجات که ارزون باشن ولی کیفیتشون خوب باشه🥺

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

آره خدا رو شکر از ذهنم رفت،،الان کنار یه مردی زندگی می کنم که اخلاقش از اون خیلی بهتره،،اطرافیانمم طلاق براشون عادی بود درگیر من و مشکلاتم نبودن که بخوان نظری بدن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز اولین روز جدایی منو شوهرمه ولی هنوز زن و شوهریم

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

اسی زندگی همیشه در جریانه و ادامه داره

خاطرات یه گوشه قلبت میمونه..انقد خاطره های دیگه برات شکل میگیره ک اون قدیمیا کمرنگ میشن

اطرافیانم مطمعنن اونی ک مخالف یه نظر میده

اونی ک موافق یه نظر دیگه

در نهایت خودت باید با خودت کنار بیای

من طلاق نگرفتم ولی خب از حرفای دوستان به این نتیجه رسیدم

اگه امکان ادامه زندگی هست ادامه بده چون مشکلات همیشه وجود داره چه طلاق بگیری چه نگیری همچیو بسنج🌺🌺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

آره خدا رو شکر از ذهنم رفت،،الان کنار یه مردی زندگی می کنم که اخلاقش از اون خیلی بهتره،،اطرافیانمم ط ...

دیگه بغل کردناش بوسه هاش وقتی همسرت میبوستت یادت نمیاد؟ 

دیگه بغل کردناش بوسه هاش وقتی همسرت میبوستت یادت نمیاد؟ 

نه،،حس من به اون وابستگی بود که تموم شد و رفت،،انقدر بهم سخت گذشت که بغلاش و‌‌‌ کارای عاشقانه اش و....یادم نمونه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اولا عادیه من یادم بیاد من هنوز دوسش دارم 

چند وقته طلاق گرفتی؟؟

برای هر کسی متفاوته من ۶ ماه اول سختم بود ولی بعضیا سال ها طول می کشه تا فراموش کنن.

تو مراحل طلاقیم 

بعد طلاق ۶ ماه تا یک سال سخته بعدش اگه خودت رو پیدا کنی می بینی خیلی هم راحت بوده دل کندن‌.