2777
2789
عنوان

وااااااای این چه وضعشه 😭

884 بازدید | 72 پست

یه خرید داشتم دیجیـکالا گرون میداد، رفتم بخاطر 100 تومن ارزونتر از ترب خریدم🙆🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

امروز رسیده دستم

اول اینکه داشتم سفارش ثبت میکردم زده بود ارسال رایگان 😍

بعد که پستچی اومد 70 تومن ازم پول گرفت گفت پولش پرداخت نشده 😰

زنگ زدم به خود فروشنده بهم گفت نه ارسالمون رایگان نیست درصورتیکه اونروز زده بود رایگان خلاصه قبول نکرد ☹️

رفتم تو سایت دیدم هم قیمتشو برده بالا هم ارسالش پولی شده🥲

اینا بکنار بسته رو باز کردم دیدم یه کالای دست دوم گذاشته پر از خط و خش روشه و بو میده 😭

حالم بهم خورد از اعتماد بیجام به ترب 

تازه معلومم نمیکنه پستچی کی میاد آدمو از کار و زندگی میندازه 

دیگه پشت دستمو داغ کردم از ترب خرید نکنم 🥲

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا خرید اینترنتی نمیکنم حتی اگه اون چیز نایابم باشه عمرا بخرم ۳ بار زخم خوردم از خرید اینترنتی

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

بچه ها نفری یه صلوات یا حمد بخونید امروزچند تا فروشخوب داشته باشم

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

من خیلی خرید از ترب کردم مهمترین وسیله هام و  خدارشکر تاالان خیلی راضی بودم 

فقط بدیش اینه واقعا نمیشه بفهمی کی‌میرسه دستت

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من کلا خرید اینترنتی نمیکنم حتی اگه اون چیز نایابم باشه عمرا بخرم ۳ بار زخم خوردم از خرید اینترنتی

چجور زخمی

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

وقتی میرم برنامه ترب رو نگاه میکنم حس میکنم برگشتم به پنج سال قبل ،بس که قیمتاش ارزونه، الان فهمیدم دست دومه که انقدر ارزونه😐😐😂😂😂

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
مرجوعی نداره؟؟؟؟؟ باز دیجیکالا  گرونه هم جنس درجه ده ولی باز مرجوعی داره

آره بخدا همیشه از دیجیـکالا خرید میکردم خوشم نمیومد فرداش مرجوع میکردم الان زنگ زدم پشتیبانی ترب میگه 72 ساعت دیگه پیگیری میشه میگم بعدا نگید وقتش گذشته 

من اینو نمیخام میخام مرجوع کنم 🤦🏻‍♀️

منم دیگه از این سایت نمیگیرم گفتم ارزونتره صد تومن میمونه تو جیبم 🤦🏻‍♀️ که 70 تومن دیگه گرفت و کالای بد فرستاد😭

من خیلی خرید از ترب کردم مهمترین وسیله هام و  خدارشکر تاالان خیلی راضی بودم  فقط بدی ...

آره الان سه روزه منتظرم 

بخدا اونقد ناراحتم که نگو