من زمانی دچار این مشکلات بودم که توی تایپکام مشخصه الان نمی تونم پاکشون کنم وگرنه واقعا پاک شون می کردم چون هی تایپک میاد ازشون و برام اون روزا یادآوری میشه وحالمو بد میکنه
خواهشی که ازتون دارم اینه که وقتی خوندین
هی نیاین سوال بپرسین چون واقعا فکر کردن به اون زمان واون شرایط حالمو بد میکنه امیدوارم درک کنین ...
کارایی که برای خوب شدنم هم انجام دادم توی تاپیکام گفتم ولی روش خوب شدن هرکسی می تونه متفاوت باشه نمیشه معمولاً همه به یه روش خوب بشن من با سر کار رفتن وخودمو مشغول کردن و تغییر سبک زندگیم خوب شدم خدارو هزار مرتبه شکر
داروهارو هم کنار گذاشتم ولی گاهی دمنوش می خورم واین که خیلییییی سختی کشیدم واذیت شدم بخاطر یسری تغییرات که باید به وجود بیاری تا به خوب شدن حالت کمک کنه که تقریباً همه تون میدونین ولی انجام دادنش براتون سخته
اگه کله صبح بلند شدین و رفتین ورزش کردین
اگه رفتین سر یه کاری وخودتون مشغول کردین
اگه کتاب خوندین
اگه با روانشناس حرف زدین
اگه کلیپای انگیزشی نگاه کردین
اگه توی دورهمی ومهمونیا به خودتون فشار وارد کردین که باشین و آهنگای شاد گوش کردین
اگه مدیتیشن کردین
اگه فلیمای طنز دیدین
اگه از غذاهای سرد وفست وفود دوری کردین
اگه یه چندتا گل خردین که بهش برسین وخیلی چیزهای دیگه ... که انجام دادشون خیلی سخته به مدت طولانی که تاثیر بذاره ولی اگه واقعا میخواین خوب بشین باید به خودتون سختی بدین و سبک زندگی تونو عوض کنین
اونم ن کوتاه مدت بلکه برای همیشه
مطمئن باشین انشاالله خوب میشین
وگرنه هیچ معجزه ای وجود ندارد
وهیچکسی نمی تونه برای شما معجزه کنه مگه خودتون...
تموم اون چیزایی که میدونستم وانجام دادم بهتون گفتم
واینم در نظر بگیرین که سطح مشکلی هرکسی ممکنه متفاوت باشه ممکنه سطح استرس وبیخوابی شما بیشتر از من باشه ویا کمتر و.. وتلاش بیشتری باید انجام بدین ویا یسری روش های دیگه
ولی من هرچی انجام دادم همیناست که ازم می پرسین گفتم توی یه تایپک بگم که شاید بدردتونخورد 🥰
امیدوارم اینارو بخونین و واقعاً عمل کنین و انشاالله خوب بشین 😍🤍