2777
2789

من زمانی دچار این مشکلات بودم که توی تایپکام مشخصه الان نمی تونم پاکشون کنم وگرنه واقعا پاک شون می کردم چون هی تایپک میاد ازشون و برام اون روزا یادآوری میشه وحالمو بد میکنه 

خواهشی که ازتون دارم اینه که وقتی خوندین 

هی نیاین سوال بپرسین چون واقعا فکر کردن به اون زمان واون شرایط حالمو بد می‌کنه امیدوارم درک کنین ...

کارایی که برای خوب شدنم هم انجام دادم توی تاپیکام گفتم ولی روش خوب شدن هرکسی می تونه متفاوت باشه نمیشه معمولاً همه به یه روش خوب بشن من با سر کار رفتن وخودمو مشغول کردن و تغییر سبک زندگیم خوب شدم خدارو هزار مرتبه شکر 

داروهارو هم کنار گذاشتم ولی گاهی دمنوش می خورم واین که خیلییییی سختی کشیدم واذیت شدم بخاطر یسری تغییرات که باید به وجود بیاری تا به خوب شدن حالت کمک کنه که تقریباً همه تون میدونین ولی انجام دادنش براتون سخته

اگه کله صبح بلند شدین و رفتین ورزش کردین 

اگه رفتین سر یه کاری وخودتون مشغول کردین

اگه کتاب خوندین 

اگه با روانشناس حرف زدین

اگه کلیپای انگیزشی نگاه کردین 

اگه توی دورهمی ومهمونیا به خودتون فشار وارد کردین که باشین و آهنگای شاد گوش کردین

اگه مدیتیشن کردین 

اگه فلیمای طنز دیدین 

اگه از غذاهای سرد وفست وفود دوری کردین 

اگه یه چندتا گل خردین که بهش برسین وخیلی چیزهای دیگه ... که انجام دادشون خیلی سخته به مدت طولانی که تاثیر بذاره  ولی اگه واقعا میخواین خوب بشین باید به خودتون سختی بدین و سبک زندگی تونو عوض کنین

اونم ن کوتاه مدت بلکه برای همیشه 

مطمئن باشین انشاالله خوب میشین 

وگرنه هیچ معجزه ای وجود ندارد 

وهیچکسی نمی تونه برای شما معجزه کنه مگه خودتون...

تموم اون چیزایی که میدونستم وانجام دادم بهتون گفتم 

واینم در نظر بگیرین که سطح مشکلی هرکسی ممکنه متفاوت باشه ممکنه سطح استرس وبیخوابی شما بیشتر از من باشه ویا کمتر و.. وتلاش بیشتری باید انجام بدین ویا یسری روش های دیگه 

ولی من هرچی انجام دادم همیناست  که ازم می پرسین گفتم توی یه تایپک بگم که شاید بدردتون‌خورد 🥰

امیدوارم اینارو بخونین و واقعاً عمل کنین و انشاالله خوب بشین 😍🤍

خیلی تاپیکت حس قشنگی داشت

بهت افتخار میکنم 

منم با همین مشکلات دست و پنجه نرم میکنم اکثر کارایی که گفتی رو انجام میدم واقعا موثره

امیدوارم همینطور بهتر و بهتر بشی

بچه ها ولی کمک از یه متخصص رو یادتون نره، روانشناس، روانپزشک، روان درمانگر ها و... خیلی میتونن موثر باشن در کنار همه این کارا

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
خیلی تاپیکت حس قشنگی داشت بهت افتخار میکنم  منم با همین مشکلات دست و پنجه نرم میکنم اکثر کارا ...

قربونت برم منم بهت افتخار میکنم که اینقد قویی

خدا قوت عزیزم 

مطمن باش با این تلاشت  خوبه خوب میشی 

دقیقاً باید همه اینا مکمل هم باشه تا دوستان خوب بشن و واقعاً انجام بدن وگرنه روز ده نفر هم بهشون بگه فایده ای ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم منم بهت افتخار میکنم که اینقد قویی خدا قوت عزیزم  مطمن باش با این تلاشت  خوبه ...

قربونت برم

دقیقاااا  

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
عزیزم‌بیخوابیت برطرف شد تی ام ار اس انجام دادی چه قرصی برای بیخوابی میخوری  

اره عزیزم برطرف شده اینی که گفتی هم انجام ندادم قرصم نمیخورم فقط گاهی دمنوش و کارایی که نوشتم رو انجام میدم