2777
2789
عنوان

شوهری که میگه مذهبیه ولی...

212 بازدید | 20 پست

بدون رضایت زن و بچش میره سفر زیارتی آیا کارش درستع؟؟؟از لحاظ شرعیم کسی به کسی بدهکاره نمیتونه اینجور سفرهارو بره

کارش درسته؟زیارتش قبوله؟؟

روح های زخمی،درون کالبد های خندان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مذهبی نما

یا شایدم مشکل خاصی داشته و دلش گرفته بود رفته بوده

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

نه قطعا اشتباهه چون پول مردم نمیده حق الناسه علاوه براین دل زنش اگه شکسته و کارش غیر منطقی بوده اونم حق الناس

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

اگه خرج سفر باعث زیان ب خانواده نشه واونها تامین مالی باشن موردی نداره 

ولی اخلاقا درست نیست ولی نیاز ب گرفتن اجازه نیست 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
خب بهتره که رضایت شون رو جلب کنه. وظیفه داره از نظر مادی و روانی هم آسایش خانواده اش رو تامین کنه. ...

چون شوهر فقط به فکر خودشه،برا خودش هرچقد لازم باشه خرج میکنه برای خانواده نه

اگه خرج سفر باعث زیان ب خانواده نشه واونها تامین مالی باشن موردی نداره  ولی اخلاقا درست نیست و ...

شما به این مسایل آگاه هستین چنتا سوال بپرسم؟؟

وا؟یکم مطالعه بد نیست مرد که نباید از زن وبچه رضایت بگیره 

چرا عزیزم؟درسته ک مرد زن و بچه رو ۱۰روز تنها بذاره بره زیارت؟نگه زنو بچه میترسن،دلتنگ میشن؟؟؟