2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین...

53 بازدید | 11 پست

من به یه مصاحبه ک برام مهمه ولی حیاتی نیست دعوت شدم که تاریخ عروسی خواهرشوهرمم همون روزه یعنی 24تیر ولی  عروسیشون شب هست..منم مصاحبم ساعت 1ظهره و تا شهرمون 6_7ساعت راهه... چیکار کنم بنظرتون؟  

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مصاحبه شغلیا و ازمونا میوفتن تو مناسبتا

اینا عروسیشون 17ام بود... دیشب زنگ زدن به همسرم ک تاریخش عوض شده...حالا امروز تاریخ مصاحبم اعلام شده میبینم روز عروسی اوناس  

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
دیگه باید قید اینکه ب خودت برسی واسه عروسیو ب موقع برسیو بزنی 

اصلا به عروسی نمیرسم.. تازه فرداشم جشن فارغ التحصیلی شوهرمه که دیگه به پاتختی هم نمیرسیم  

اصلا به عروسی نمیرسم.. تازه فرداشم جشن فارغ التحصیلی شوهرمه که دیگه به پاتختی هم نمیرسیم   &nbs ...

اگه حوصله حرفو حدیث شنیدنای بعدشو داری  یا برات مهم نیس ک برو مصاحبه

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

صددرصد مصاحبه میرفتم،ولی هر ساعتی رسیدی عروسی اگر تموم نشده بود برو

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
اگه حوصله حرفو حدیث شنیدنای بعدشو داری  یا برات مهم نیس ک برو مصاحبه

برام مهم نیست ولی چون فقط خواهر برادریه دوست داشتم باشم از طرفی روز مصاحبه باید همسرم باشه وگرنه خراب میکنم.. و از طرف دیگه میترسم قبول نشم و اون از همه بدتره

صددرصد مصاحبه میرفتم،ولی هر ساعتی رسیدی عروسی اگر تموم نشده بود برو

نه به عروسی نمیرسم اصلا

نه به عروسی نمیرسم اصلا

پس بیخیال عروسی، روز قبل عروسی برو کادو بده و عذرخواهی کن،ان شاالله تو مصاحبت موفق باشی

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
پس بیخیال عروسی، روز قبل عروسی برو کادو بده و عذرخواهی کن،ان شاالله تو مصاحبت موفق باشی

مرسی عزیزدلم