2777
2789
سلام دخترم 5سالشه تا حالا شامپو فیروز و گلرنگ میزدم به موهاشبه بار هم لیف میزنم به بدنش شما چیکار میکنید بگید منم یاد بگیرم لطفا؟؟؟؟
من شامپوی خارجی زیاد گرفتم ...ولی هیچ کدوم اندازه شامپو بچه صحت به موهای دخترم نخورد... صابون بدنم تا کوچیکتر بود دکتر واسش نوشته بود چون پوستش حساس بود...الان دیگه شامپو بدن
خدا می بیند و می پوشاند ...مردم نمی بینند و فریاد میزنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که شامپو زدم تا الان که سه سالشه عزیزم ...خیلی کوچک بود صابون میزدم...بعد حمومم اصلا موهاشو سشوار نمیکشم میذازم به حالت خودش هشک بشه ...چون از الان موهاش میسوزه ..بعد که خشک شد شونه میزنم خیلی خوب میشه
خدا می بیند و می پوشاند ...مردم نمی بینند و فریاد میزنند
من شامپوی سر و بدنش رو ماستلا گرفتم قبلا که موهاش خیلی بلند بود اسپری باز کننده گره موی کودک فیروز هم گرفته بودم که خیلی خوب بود بعد حمام هم به بدنش لوسیون مرطوب کننده ماستلا میزنم
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم