2777
2789
عنوان

دندون عقلم کجههه به سمت لپ.👺

106 بازدید | 13 پست

همین هفته باید برم بکشمشون

استرسش بی خواب و خوراکم کرده

خیلی ناجوره نه خیلیم طول میکشه؟

هم کجه هم اون ته تهااا

😭😭👺

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

نه 

در حد ده دقیقه شایدم کمتر طول می‌کشه هیچی هم متوجه نمیشی 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
نه  در حد ده دقیقه شایدم کمتر طول می‌کشه هیچی هم متوجه نمیشی

اخه هم کجههه به سمت لپ هم اون تهه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من می خوام اگه بشه ۴ تا عقل رو با هم بکشم

ولی قبلش باید عکس بگیرم سختمه🥲

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

داخله فکه، با جراحی درمیارن دکتر میگفت اصلاااا دردشو متوجه نمیشی

دکتر من گفت بگم درد نداره دروغ گفتم شاید مغزتم بیاد تو حلقت😐

اول باید ازش عکس بگیری بعد دکتر باتوجه به عکس برات میکشه . دندون کشیدن کلا نفرت انگیزه اما نه خیلی ط ...

عکسو گرفتم دیده دکتره همین هفته نوبت دارم

نه بابا بی حسی میزنه هر چقدم کج باشه درمیاره بالاخره واسه خواهرمو هفته پیش ریشه رفته بود زیر اونیکی دندونش خیلی ناجور بود کشید ریز ریز کرد در آورد خواهرم اصلا نفهمید

اخه هم کجههه به سمت لپ هم اون تهه

خوب دندون عقل همینه دیگه 

من خودمم جراحی کردم 

هم دندون عقل بود هم اون ته ولی کج نبود ب هر حال بیرون زده بود دیگه 

و رو عصب بود و ک اگه ی اشتباه کوچیک رخ میداد ممکن بود صورتم فلج شه 

حالا بعضیا نهفته است ینی داخل لثه 

لثه رو میشکافن دندونم در میارن

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
نه بابا بی حسی میزنه هر چقدم کج باشه درمیاره بالاخره واسه خواهرمو هفته پیش ریشه رفته بود زیر اونیکی ...

اوووه