2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدم

1485 بازدید | 73 پست

شرط تعبیر شدن خوابت اینه ک جایی دنبالش نگشته باشی و خوابتو به کسی نگفته باشی.یعنی اولین بار به من بگی و من اولین تعبیر رو بهت بگم‌.

در ضمن جزئیات توی خواب خیلی مهمه.حتی حس هایی ک تو خواب داری.حتی رنگ ها.مکان ها.اشخاص.حالات چهره و...

پس با جزئیات بگو برات تعبیر کنم

نه بسته ام به کس دل /نه کسته بس به من دل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب دیدم داداشم و زن بابام دارن منو دعوا‌میگنن‌ داداشم بهم فحش میداد  منو سیلی زد دستام مچ دستام زحم شده بود بابام اون اتاق خواب بود قضیه دعوا هم سرقضیه پول بود بعد منم گریه کردم وسایل رو جمع کردم رفتم سمت در  بابام اومد گفت این همه سروصدا چیه بعد رو مبل نشست منم گریه میکردم میگفتم رازی نیستم ب فلان روز بیفتین بابام رو مبل ک نشسته بود  گریه کرد یهو تعبیرش چیه تو یک خونه بودیم بعد ک تو جام بودم بیداربودم ولی دراز کسیده بودم همین جور تو بیداری خواب اشکم اومد همین  .توروخدا بگو بهم خاهشن 

واقعا؟چه عالی

من قدیم تو بیشتر خوابهام پاهام رو زمین نبود یعنی یه حالت پرواز روی هوا داشتم خیلی بالا نه ولی پاهام روی زمین نبود

بعد فوت بابام دیگه هیچوقت چنین چیزی ندیدم

چرا؟تعبیرش چیه؟

خواب دیدم داداشم و زن بابام دارن منو دعوا‌میگنن‌ داداشم بهم فحش میداد  منو سیلی زد دستام مچ دست ...

تعبیرش اینه بوسیله ی داداشت یا زن بابا به یک موقعیتی قرار میگیری ک ازش پول زیادی بدست میاری.پدرت توی این قضیه خیلی حمایتت میکنه.ولی کاری ک هست برات سخته و طاقت فرسا ولی به درامد زیادی نیرسی.از بس سخته ک از نا میوفتی ولی نباید پا پس بکشی

سلام عزیزم خواب دیدم کوچه کنار خونه بابام و مامانم  داداشم یه زمین خریده و داره چند طبقه میسازه  هم خوشحال شدم براش  و هم خب یه خورده ناراحت گفتم به من که چیزی نمیدن کلا اینها چون داداشم با مامانم زندگی میکنه  اما ته دلم براش خوشحال شدم  به خودم میبالیدم 

خواب دیدم دوتا مار بزرگ و یه حیوان وحشی گوشت خوار هم جلوی راه من و همسرم پیداشون شد من خیلی میترسید ...

تعبیرش اینه توی زندگیت مشکلاتی میاد ولی تنها حامی و پشتوانه ات همسرته.اون قبر ها هم نشون از عمر کم اون مشکلاته

تعبیرش اینه بوسیله ی داداشت یا زن بابا به یک موقعیتی قرار میگیری ک ازش پول زیادی بدست میاری.پدرت توی ...

ممنون ازت خیلی ممنون لطفا برای سلامتی عشقم ک تصادف کرده ۲ ماه نمیتونم ببینمش برای سلامتیش یک صلوات بفرستین دعا کنید گناهه جوانه. همه مریض ها شفا پیدا کنه 

وای منم میگی

خواب دیدم دارم پرواز میکنم😂

انقد خوب بود داشتم روی دریا پرواز میکردم با من یکی دو نفرم بود اصا نمیشناختمشون 

بعدش ک نشستم زمین خواستم دوباره امتحان کنم نشد خیلی دوس داشتم بازم پرواز بکنم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷