2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهر سابقم گم شه

412 بازدید | 8 پست

میخواد بچمو ازم جدا کنه بچمم دوسش نداره حضانتش تموم شده بدون مهریه هم طلاق گرفتم منه احمق چکار کنم جدامون نکنن با هر زبونی بهش میگم راضی نمیشه میگم بچمون  اذیت میشه آسیب می بینه ولی نمیفهمه میگه میخوام عذاب تون بدم💔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما شهرمون جمعه بازار داره خیلی محصولات خوبی میارن محصولات فصلی شهرهای اطراف ,حتی یه وقتایی پارچه و لباس و ظرفهاش هم خوبه تره بارش تازه و عالی , ولی جدیدا یه تعداد زیادی هم جوونای الاف میان وول میخورن فقط برا متلک انداختن و اذیت کردن جوری که یه وقتایی قید اون حس خوبی که از جمعه بازار میگیری و خریدای خوبی که میکنی رو میزنی بخاطر وجود اون مزاحمها , حس میکنم نی نی سایت دقیقا همون شرایط براش پیش اومده , چقد زیاد شدن کاربرایی میان میچرخن تو تاپیکا ببینن کجا میشه مزه بندازن تو هر تاپیکی میبینی نطر دادن فقط همین چرند گفتن هست عین همون جونا اللف متلک انداز , اینجوریه که باید قید مشورت گرفتن تو نی نی سایت و بزنی