2777
2789
عنوان

به عشق دوستم پیام بدم؟

187 بازدید | 22 پست

اگه یه پسر به یه دختر شماره بده و از یه طریقی شماره ی دختره رو به دست بیاره و حضوری ابراز علاقه کنه 

اما هیچ پیامی نده و  فقط استوری دختره رو چک کنه یعنی دختره رو نمیخواد؟یعنی کلا هیچ پیامی نده دوستم میگه چون همشهریشون همکارمه پیام نمیده فکر میکنه به اون میگم آبروش میره چون شهرشون کوچیکه

حالا داییم از دوستم خوشش اومده میگه نظرشو بپرس به نظرتون الان بگم دوستم جوابش منفیه؟

خیلی تلاش کردم فکر این پسره رو از سرش بندازم کلی گفتم اگه بخوادت پیام میده و..‌ولی فایده نداشته

شماره پسره رو از گوشی دوستم برداشتم بهش پیام بدم خودمو جا دوستم بذارم بگم قصدت چیه؟

اخه داییم موقعیتش با دختره بیشتر میخونه 

این پسره عادیه اصلا هیچ چیزخاصی نداره

با اجازه استاتر 

دوستان میشه ۴ تا تاپیک آخرم رو گزارش بزنین 

اگر زدین لایک کنید 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موندم چرا ملاک دوست‌داشتن فقط ب استوری ریپ زدن و نگا کردنه 🫤🫤🫤اینا عشق نیس هوسه تمام 

خب منم میخوام به دوستم بفهمونم دوسش نداره و برا داییم پیشنهاد بدم

میخوام به جا دوستم بهش پیام بدم تا دوستمو مطمئن کنم نمیخوادش

خب منم میخوام به دوستم بفهمونم دوسش نداره و برا داییم پیشنهاد بدم میخوام به جا دوستم بهش پیام بدم ت ...

ولش کن عزیزم آخر ت میشی آدم بده دوستتم از دست میدی فقط بگو داییم دوستدارم خلاص منفی بود فداسر داییت

ولش کن عزیزم آخر ت میشی آدم بده دوستتم از دست میدی فقط بگو داییم دوستدارم خلاص منفی بود فداسر داییت

اون پسره هیچی نداره بابا 

یه ادم هول و دختربازیه که نگو

این خره میگع عاشقش شدم یا این یا هیچ

خب منم میخوام به دوستم بفهمونم دوسش نداره و برا داییم پیشنهاد بدم میخوام به جا دوستم بهش پیام بدم ت ...

اصلا این کارو نکن خودت دوست داری ک دوستت با اسم تو بره ب کراشت پیام بده و خودت هم بی خبر باشی؟اصلا حرف عاقلانه ای نمیزنی