2777
2789
عنوان

خاک بر سر من که....

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 26 پست
سواله واسم که خالق اینهمه سیاره و ستاره و کهشکشان چجوری تک تک به حساب ما که نماز‌نمیخونیم میرسه؟🧐

خدا رو دست کم نگیر 

خدا خیلی بزرگه قادر و تواناست 

مثل ما نیست وجودش 

ما جسمیم اون نوره 

برا ظهورش صلوات
خاک تو سر من که صدای اذان صبح از گوشیم میشنوم ولی برای نماز خوندن بیدار نمیشم انگار میخوام جون بدم و ...

منکه اذان گوشیمو فعال نکردم میدونی چرا؟؟چون قبلا اذان میگفت من قطعش میکردم نمازنمیخوندم اما خیلی عذاب وجدان میگرفتم الان قطع کردم که صداشو نشنوم که عذاب وجدانم نگیرم چقدر من احمقم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینجاست که داری خدا رو با خودت مقایسه می‌کنی. یه کم خداشناسی بخونی همه سوالاتت برطرف میشه. خو ...

یعنی میتونه همزمان هرکی نماز نخونه رو ببینه و ثبت کنه ؟ 

🩵🪸

اره  خیلی هر بار میگم  عوض میشم  ولی نمیشه کلی هم دعا میکنم خدا کمکم کنه ولی نمیشه&n ...

مامانم نمیدونه من نماز نمیخونم وگرنه باهام حرف نمیزنه روزایی که میرم خونشون از ترس مامانم میخونم اما با تاخیر بعد هی بهم میگه تو نمازتو دیر مبخونی بعد توقع داری خدا کمکت کنه و حاجت رواهم بشی نمیدونه منه خاکبرسر کلا نمیخونم ،همش میگه به نمازت نگو کاردارم به کارات بگو نمازم مونده

برام دعا کن

عزیز از خودش بخواه کمکت کنه از خود خود خود خدا 

من خدا قبول نمازامو سر وقت میخونم فقط نماز صبح قضا میشد اونم شب قبل از خواب با خدا حرف میزنم میگم خدایا خودت کمک کن و خواه من نمازمو بخونم 

باورت میشه پسر دو ساله م با اذان صبح بیدار میشه گریه میکنه منو بیدار میکنه

برا ظهورش صلوات
عزیز از خودش بخواه کمکت کنه از خود خود خود خدا  من خدا قبول نمازامو سر وقت میخونم فقط نماز صبح ...

خوش به حالت،من چندوقته عصبیم مثل افسرده هام حس میکنم از نمازنخوندنه شماکه نمازتو میخونی ازمن خیلی جلوتری لطفا برام دعا کن 

سواله واسم که خالق اینهمه سیاره و ستاره و کهشکشان چجوری تک تک به حساب ما که نماز‌نمیخونیم میرسه؟🧐

خدا اصلا به نماز ما احتباج نداره عزیزم شما میخونی برای خودت صرفا برای روح خودت تو نماز تو داری به خودت تلنگر میزنی خالق این جان کیه به خودت تلنگر میزنی راه درست چیه اصلا قبل اینکه نماز یاد بگیری باید بری معنی فارسی یاد بگیری متوجه بشی اینکه داری میگی یعنی چی وگرنه یه نمازی که معنی شو ندونی اصلا به درد نمیخوره یه  چیز دیگه هم هست نمیشه به همه گفت باید نماز خوند وگرنه فلان میشی  نمی دونم میری جهنم نه اگه نماز   اعتقاد داری خوندش خوبه وگرنه یه نماز اجبازی یا تظاهر فقط برای اینکه عده بگن آفرین از نظر من نخونی بهتره

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
منکه اذان گوشیمو فعال نکردم میدونی چرا؟؟چون قبلا اذان میگفت من قطعش میکردم نمازنمیخوندم اما خیلی عذا ...

عزیزم اینجوری نگو از خدا بخواه خودش بهت کمک کنه  من هم نسبت به سالهای قبل ایمانم خیلی ضعیف شده   برای خودم واقعا متاسفم 

خوش به حالت،من چندوقته عصبیم مثل افسرده هام حس میکنم از نمازنخوندنه شماکه نمازتو میخونی ازمن خیلی جل ...

ببین برنامه باد صبا رو گوشیت بذار وقتی اذان صداش بلند شد بگو خدا داره زنگم میزنه برم وضو بگیرم جوابشو بدم و بدون خدا منتظره ک تو باهاش حرف بزنی 

یعنی خدا وکیلی یه غریبه ارزشش بیشتره از خدا ک جواب زنگ اون رو میدی ک هیچ دردی از دلت دوا نمیکنه و جواب خدا رو ندی خدایی ک باید روت بشه ازش چیزی بخوای یه قدم بردار صد قدم میاد سمتت

یه چادر سفید و یه جانماز با یه تسبیح آماده کن اینا بهت شور میده ک بری ب پیشو ازش 

برا ظهورش صلوات
ببین برنامه باد صبا رو گوشیت بذار وقتی اذان صداش بلند شد بگو خدا داره زنگم میزنه برم وضو بگیرم جوابش ...

اگه بهت بگم سجاده خریدمو یه چادر نماز سغید هرروزم جلو چشممه اما تاثیر نداره روم باور میکنی؟

اگه بهت بگم سجاده خریدمو یه چادر نماز سغید هرروزم جلو چشممه اما تاثیر نداره روم باور میکنی؟

دیگه چی بگم خودت باید بخوای پس نگو نمیتونم مگه خدای نکرده فلجی ک نتونی 

الان ظرفات نشسته هست تو سینگ هی میگی نمی تونم نمتونم بشورم ولی وقتی بخوای پا میشی میشوری پس بهونه نیار 

برا ظهورش صلوات