2777
2789
عنوان

نظر سنجی راجبه مسأله مهم

92 بازدید | 12 پست

شما تو فامیلتون رسم معاینه بکارت موقع ازدواج دارید ؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
خیر
10
76%
بله
3
23%

ببین اینجا ترجیح میدن برن معاینه بشن در دهن قوم شوهر مثلا ببندن کلا اینجا راجب این مسائل حرف نزن خانما رو این موضوع حساسن  اگه هم بپرسی اکثرا میگن ما انجام دادیم اما اینکه بزنن خیر بیشتر یه دروغ 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر همچین چیزی نیست دورمون

واقعا زشته . من الان فهمیدم بعضیا تو فامیلمون انجام میدن. جدا از این مامانم هم میگه کار درستیه !!!!!!!! به نظرم واقعا زشته که آدم بره ب دکتر بگه تو بیا به اینا بگو من سالمم 

ببین اینجا ترجیح میدن برن معاینه بشن در دهن قوم شوهر مثلا ببندن کلا اینجا راجب این مسائل حرف نزن خان ...

رفتار و طرز فکر بعضی خانوما تو این سایت برام خییییلی عجیبه . مثلا یکی بگه شوهرم سه تا زن داره عادیه یا خودشون جلو جلو می‌رن این کارو انجام میدن 😐😐🤦🏼‍♀️

واقعا زشته . من الان فهمیدم بعضیا تو فامیلمون انجام میدن. جدا از این مامانم هم میگه کار درستیه !!!!! ...

کار زشتیه ولی اگر گیر یه خانواده عوضی بیوفتی که بهت تهمت بزنن چی؟متاسفانه آدم بیمار زیاده  منم ازین کار متنفر بودم ولی مامانم گفت با شوهرت برو دکتر  گواهی بگیر   .من به شوهرم گفتم  اون گفت نمیخواد ولی با اصرار بردمش  

رفتار و طرز فکر بعضی خانوما تو این سایت برام خییییلی عجیبه . مثلا یکی بگه شوهرم سه تا زن داره عادیه ...

اصلا معانیه بکارت یه چیز الکی چون اصلا بکارتی نیست خانما اول نمیخوان متوجه بشن من اصلا امروزراجب این بحث کردم یکی میگفت با این حرف حیا و عفت از جامعه میره انگار  الان که این وجود داره اکثرا قبولش دارن جامعه خیلی پاک دختری که فقط حیاش وابسته به غشا واژن باشه همون بهتر نداشته باشه 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
کار زشتیه ولی اگر گیر یه خانواده عوضی بیوفتی که بهت تهمت بزنن چی؟متاسفانه آدم بیمار زیاده  منم ...

درست میگی مخصوصا کسایی ک اصلا خون نمیاد براشون. واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه 

اصلا معانیه بکارت یه چیز الکی چون اصلا بکارتی نیست خانما اول نمیخوان متوجه بشن من اصلا امروزراجب این ...

اخه چرا تو به جامعه پسر نباید حیا داشته باشه اما دختر رو هزار جور معاینه میکنن . 

اخه چرا تو به جامعه پسر نباید حیا داشته باشه اما دختر رو هزار جور معاینه میکنن . 

امروز اگه تو تاپیک من راجب بکارت بودی که کلا گزارش زدن ترکید متوجه تجحر در خانما میشدی اونوقت میفهمدی دلیل این چرا هارو کامنت ها رو میخوندی نمیدونستی بخندی یا افسوس بخوری تهش که دیگه نتونستن تحمل کنن مثل این میمونه تو یه نفر فحش بدی اون یه نفر فحش دوست داشته باشه دقیقا بکارت هم برای خانما همینه