2777
2789
عنوان

خانمایی که سیاست دارن راه برای بیرون کردن مهمان بدین😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 27 پست
اره پنج شش ساعت فاصله داره.برای کار اینجاس

خب برای کار باشه،حالا حالا ها هست،مهمان محسوب نمیشه🙂

اگه میتونی کنار بیای که هیچ،خدا خیرت بده ولی اگه معذب هستی بهتره با زبون نرم و باسیاست مخالفتت با موندنش رو به همسرت بگی،به هرحال شما هم حق داری زندگی راحت و خصوصی خودتو داشته باشی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
دو روزه بچم مریضه ولی با همین وضعیت و بچه بغل همش دور اشپزی بودم.تازه شوهرم غر هم زد ک چرا امروز نون ...

اگه فقط برای شام و ناهار و تدارکات مشکل داری،لزوم نداره سخت بگیری،فکر کن برای خودتون میخوای آماده کنی،

ولی اگه از بابت های دیگه ناراضی هستی،پست بالاتر بهت راهکار دادم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای کار باشه،حالا حالا ها هست،مهمان محسوب نمیشه🙂 اگه میتونی کنار بیای که هیچ،خدا خیرت بده ولی ...

اصلا نیاز مالی به کار نداره.محصله هنوز.

منم نمیتونم وقتمو جای بچم بزارم برای مهمون داری😞

بخدا بچگی خودمم با مهمونای هروزی تباه شد نمیخوام بچمم مثل خودم شه

...
اصلا نیاز مالی به کار نداره.محصله هنوز. منم نمیتونم وقتمو جای بچم بزارم برای مهمون داری😞 بخدا ...

مهمون نیست دیگه.  مثل خودتون رفتار کن باهاش. سخت نگیر. هرکاری قبلا میکردی و هرچی آماده میکردی همون باشه 

اگه فقط برای شام و ناهار و تدارکات مشکل داری،لزوم نداره سخت بگیری،فکر کن برای خودتون میخوای آماده کن ...

از همه بابت.اگه هفته ای دوبار میرفتم خرید الان بایدهفته ای چهاربار برم.

نونوایی ک شده دو روز یبار

تمام وقتمم دور ظرف شدن و اشپزی و کارای خونه

...
مهمون نیست دیگه.  مثل خودتون رفتار کن باهاش. سخت نگیر. هرکاری قبلا میکردی و هرچی آماده میکردی ه ...

تازه روزهای تعطیل هم از هر دوتاشون کار بکش. تو نظافت خونه کمک کنن. نون هم واسه یه هفته بگیر بذار تو فریزر. هر روز نون تازه میخرید شما؟

از همه بابت.اگه هفته ای دوبار میرفتم خرید الان بایدهفته ای چهاربار برم. نونوایی ک شده دو روز یبار ...

یه نفر اضافه شده ها...!! اونم یه نوجوون ۱۶ ساله. یه پیمونه برنج اضافه تر میشه و دو تا قلیه گوشت. سخت نگیر اصلا. مهمون نیست. فک کن پسرته

مهمون نیست دیگه.  مثل خودتون رفتار کن باهاش. سخت نگیر. هرکاری قبلا میکردی و هرچی آماده میکردی ه ...

نمیشه عزیزم کارم زیادتر شده.صبح به صبحم باید پاشم غذاشم جدا بزارم تو ظرف که ببره.

فقط راه حل میخوام برای رفتنش

...
نمیشه عزیزم کارم زیادتر شده.صبح به صبحم باید پاشم غذاشم جدا بزارم تو ظرف که ببره. فقط راه حل میخوام ...

شب ناهار فردا رو آماده کن بکش تو ظرف. اگر هم کلا سخته که حق هم داری سختت باشه، به شوهرت بگو نمیتونم اینطوری باشه میرم خونه بابام میمونم. بگو بریدم. سیاست میاست نداره. 

یه نفر اضافه شده ها...!! اونم یه نوجوون ۱۶ ساله. یه پیمونه برنج اضافه تر میشه و دو تا قلیه گوشت. سخت ...

اصلا نمیتونم فکر کنم پسرمه.چون مامانش و خواهراش خیلی بهمون بد کردن.

وقتی زایمان کردم هیچکدوم ی زنگم بهم نزدن حس بدی دیگه دارم بهشون دوسدارم ازشون فاصله بگیرم.

البته وضع مالیمونم خوب نیس ازین نظرم مشکل ساز شده

...
شب ناهار فردا رو آماده کن بکش تو ظرف. اگر هم کلا سخته که حق هم داری سختت باشه، به شوهرت بگو نمیتونم ...

بخدا اگه مجبور شم میرم نمیتونم مسئولیت یکی دیگه رو هم بپذیرم، برام سخته تا صبح دور بچه باشم دوباره هفت صبح پاشم دور چایی و صبحونه و غذا گذاشتن

...