2777
2789
عنوان

به خواستگارم پیام بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 26 پست
بابام یه چیزی دربارش شنیده  و من فکر میکنم اون حرف اشتباهه و میخام باهاش ارتباط بگیرم که ببینم ...

کاراگاه شدی خواهر،اونوقت چطوری میخوای بفهمی،بیشتر از این خودتو درگیر نکن به نظرم😑

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑ببخشید باعرض پوزش  چندماهه بهددنیا اومدی؟ فک کنم ده ماهه بودی  مگع علقتو از دست دادی

ب چند ماهه بودن چه ربطی داره 

حرف یه روز و دو روز نیست

حدود دو ماهه ک این آقا پنج بار خواستگاری کرده

هرچه تبر زدی مرا ..خشک نشد..جوانه شد..
ب چند ماهه بودن چه ربطی داره  حرف یه روز و دو روز نیست حدود دو ماهه ک این آقا پنج بار خواستگا ...

یه جور گفتی حرف یه روز دوروز نیست،فک کردم الان میگی ۴ یا ۵ ساله میشناسیش،به نظرت دوماه خیلیه برای شناخت کامل؟؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ب چند ماهه بودن چه ربطی داره  حرف یه روز و دو روز نیست حدود دو ماهه ک این آقا پنج بار خواستگا ...

ادمی توانایی درک جواب نه رو نداره

بهش فک کن عشق عاشقی‌قدیمی شده 

خودمو بکشم‌ال بل زمان ثابت کرده اینااز نظر روانی مشکل 

دارن چطو از روی ظاهر عاسق شده ۵بار تو دوماه اومد 

حس نمیکنی زیادی ظاهر بنیه؟

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

یه جور گفتی حرف یه روز دوروز نیست،فک کردم الان میگی ۴ یا ۵ ساله میشناسیش،به نظرت دوماه خیلیه برای شن ...

عزیزجان منم همینو میگم 

میگم بشناسمش

درست بخونید

عریزم چند ماهه به دنبا اومدی اصطلاح هست یعنی عجول هستید 

ده ماه یعنی بی فکر عجول

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

ادمی توانایی درک جواب نه رو نداره بهش فک کن عشق عاشقی‌قدیمی شده  خودمو بکشم‌ال بل زمان ثابت ک ...

عزیزم بچه ۱۵ ساله که نیستم ب فکر عشق و عاشقی باشم

عزیزم بچه ۱۵ ساله که نیستم ب فکر عشق و عاشقی باشم

پس بهتر به حرف پدرتون گوش بدین 

عزیزجان منم همینو میگم  میگم بشناسمش درست بخونید

شاید علت دیگه ای هم داره که پدرتون رد کرده،به هرحال هرکی،همجنس خودشو بهتر میشناسه،سوای اینکه پدرتون باتجربه تر از شما هستن،

به هرحال نظر خواستی،گفتیم،دیگه هرجور خودت صلاح میدونی،ولی به نظر من عاقبت خوبی نداره‼️

مگه اینکه پدرت رو راضی کنی،با نظارت اونها با هم یا خانوادگی مدتی رفت و آمد کنید