2777
2789
عنوان

گردن شوهرم کبوده😶وای هنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 188 پست
چجوری بفهمهم خیلی زرنگه

من چند وقت پیش پایین باسنم کبود شده بود و مثل و جای انگشت قشنگ مشخص بود

یه دفعه ای شوهرم دید و گفت چی شده منم همش می گفتم کار خودت اونم هی قسم می خورد من این قدر وحشی نیستم

فرداش که سردم بود نشسته بودم روی شوفاژ تازه فهمیدم کبودی مال چیه

بیخودی شک نکن خواهر جان

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بار رد رژ رو گردنه شوهر سابقم بود  دستمال کاغذی برداشتم کشیدم نشونش دادم که نتونه انکار ...

اتفاقا دوروز قبل همین ماجرای باغ ازبیرون اومد دیدم لبش رنگ داره دستمال کشیدم صورتی شد قسم و قسم ک دلستر البالو خوردیم بارفیقام به لبم رنگ داده ک دوروز بعد اینجوری رسوا شد😔نمیدونم خدا کجاست چراجوابشو نمیده

بگو گردنت چیشده به چشماش نگاه کن ببین هول میشه یا تو آیینه نگاه میکنه

صدرصد میره تو آینه نگا میکنه انقد مارموزه  ی بار دگ همینجوری بود گقت کو نمدونم چیشده بعدش فهمیدم خیانت کرده خودشو جر داد تا بخشیدمش الان باز دوباره هوووف

گلم اگه قصد جدایی نداری پیگیر نشو که اگه خدایی نکرده چیزی ببینی زندگی واسهت جهنم میشه 

متاسفانه برای بار دوم فهمیدم خیانتشو، ولی می‌خوام بدونم در چ حد بوده، تازه هر چقدر برمی‌گردم ب عقب مرور میکنم میبینم کله زندگی رو بهم خیانت کرده و من نفهمیدم ، تازه دارم میفهمم این ۹ سال خیانت کرده و من نفهمیدم ،

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
صدرصد میره تو آینه نگا میکنه انقد مارموزه  ی بار دگ همینجوری بود گقت کو نمدونم چیشده بعدش فهمید ...

سابقه داره بخاطر همین اینقدر مطمئنی

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی