2777
2789

۷/۸ تومن پول دارم که شوهرمم خبر نداره هر از گاهی همینقدر برا خودم پس انداز میکنم الان میخوام طلا بخرم 

نمیدونم سکه بخرم یا انگشتر یا پلاک چیزی نظرتون چیه ؟

بعد اینکه شوهرم ازونا نیس که باید بترسم ازش و پنهون کاری کنم یعنی چیزی بینمون نیس ولی خب اینارو خودم کار کرده بودم نگه داشتم واسم بهش چیزی نگفتم که دارمشون اونم هیچوقت ازم نمیپرسه چقدر پول داری یعنی کاری نداره 

بعد الان گفتم طلا بخرم بزارم کنار 

بنظرتون به شوهرم بگم یا نگم یا اینکه اگه انگشتر چیزی خریدم قابل استفاده بود استفاده کنم یا کلا بزارمشون کنار؟ خوبه برا خودم پس انداز شخصی داشته باشم ؟یا فرقی نداره شوهرمم بدونه ؟میشه راهنماییم کنید گیر کردم واقعا 

ممنون❤️

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

اگر قصدت پس اندازه سکه بخر فقط

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم مخفی نکن چیزی نیس ک مخفی کنی

بعدشم با این پول طلای سبک میتونی بخری چون کمه

شاید بهتر باشه نگه داری برا وام خانوادگی جایی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

طلای بدون اجرت بخر

شوهرم بدونه یا ندونه ؟

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

بعدشم بله بهترین کاره ک پس اندازداری افرین

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

انگشتر بخر هم پس انداز میشه هم میتونی استفاده کنی

منظورم اینه شوهرم بدونه اشکالی نداره؟

تجربه میگه طلاهاتو جلو چشم نذار ، تا مشکل کوچیکی پیش بیاد اولین فکر میره سر اون انگشتره!! درصورتی که با پول خورده ها هم اون مشکله حل میشه.

بنظرم شمش شرکتی ۲۴ عیار بگیر و برشون دار هر سری. روزی که یه حرکت بزرگ میخواستید بزنید رو کن طلاهارو ، اون روز به عنوان یه زن زندگی ازت یاد میشه😀 ولی اگه از اول نشونشون بدی و بعد واسه چیزای الکی ندیشون میشی یه زن خسیس ک فقط طلا اویزون خودش میکنه😐 ادم بده هم میشی تازه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ب نظرم مخفی نکن چیزی نیس ک مخفی کنی بعدشم با این پول طلای سبک میتونی بخری چون کمه شاید بهتر باشه ن ...

میدونم چون قصدم این بود هر ازگاهی پولامو جمع میکنم برم یه چیزی بخرم

الانم گفتم اگه همینجوری بخرم شوهرم بدونه مشکلی نداره؟

اگه بدونه ازت میگیره؟

نه بابا اصلا اونجوری نیس مگر اینکه جفتمون باهم گیر کنیم مثلا برا اجاره و رهن خونه گیر کنیم بگه الان نیاز داریم و میدی بفروشیم خب بلاخره زندگیه مگر اینکه همچین مشکلاتی داشته باشیم بفروشه غیر اون نه