2777
2789
عنوان

خواب امام علی🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 20 پست
عزیزم میگن عیدغدیر یکنفروحتی غذابدی حاجت میده سعی کن یک نذرکوچیک براعیدغدیربدی انشالله حاجت روامیشی

بله گلم خودم هم شنیدم 

یه نذر کوچیک در حد توانم کردم و اداش هم کردم امیدوارم قبول کنن و یه نگاهی به ما بکنن😧

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
ان شاءالله خیره❤😍 ی ختمی دعایی چیزی هدیه کن امام علی ع و ازش کمک بخواه .. میتونی ۱۲۰۰۰ یاعلی بگی .. ...

حتما انجام میدم❤❤

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام صد درصد مطمئن باش تا عید غدیر حاجت روا انشالله

انشاءالله یعنی میشه؟؟ توکل به خدا😢

هی میخوام دلمو قرص کنم که حل میشه اما مشکلم اونقدر بزرگ و پیچیدس که گاهی وقتا ناامید میشم💔

میدونی اماما میگن دینداری کنید در شرایط سخت ما هم قبول میکنیم یکی هم باید به اینا بگه مشتی شماهم کمک ...

جوابی برا این حرفتون ندارم متاسفانه.....

چون خودمم خیلی جاها صداشون کردم اما نشنیدن.. اما من باز از رو نرفتم و بازم از اونا میخوام واسطه بشن برا حاجتم😧

جوابی برا این حرفتون ندارم متاسفانه..... چون خودمم خیلی جاها صداشون کردم اما نشنیدن.. اما من باز از ...

میدونید چرا جواب ندارید چون حرفم حقه و راست من دیگه صداشون نمیزنم رفتیم مشهد حرم امام رضا مادرم انگشترش رو فروخت تا بتونیم بریم اقا ما رو دست خالی برگردوند این که میگن شاه خراسان ما شاهی ندیدم هر انچه دیدیم در حد گدا بود