2777
2789
عنوان

چه گندی زدین که دلتون خواسته خودتونو بعدش خفه کنین؟😬😂

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 41 پست

ما یه استاد جدید برامون اومده بود که خیلی سخت گیر بود،  توی سالن با چندتا از دخترا وایساده بودیم کنار عابربانک و من داشتم بدگویی این استادِ رو میکردم که پدرمونو در آورده و...، بعد یهو دیدم اونم کنارمون وایساده خیره شده به من و خنده ی تلخی رو لبش بود. بعد عصرش که کلاسامون تموم شد، تازه با دوست صمیمیم از درِ دانشگاه زده بودیم بیرون و من داشتم از گندی که اون روز زده بودم بلند بلند بهش میگفتم، اینکه اره استادِ فهمید، کارم تمومه و....، یهو دیدم عین میگ میگ از کنارمون رد شد، قشنگ نزدیک بود بهم تنه بزنه🤣 وای یعنی همونجا درختو گرفتم نشستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار اینجا گفتم فک کنم 😂 یه بار پسرم یک سالشه تو اتوبوس دویید خواستم بگیرمش همون موقع اون اتوبوی ...

😂😂😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

رفتم تو اتاقی که پسر عموم داشت شلوارشو عوض میکرد.ریلکس کارمو انجام دادم.اونم سریع پوشید رفت بیرون. ...

عاشق این شدم که به روی خودت میاوردی و کارتو انجام دادی😂

چجوری فرار نکردی انقدر ریلکس بودی😂

لایکم کنی تلو خووودا😍💓

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
ما یه استاد جدید برامون اومده بود که خیلی سخت گیر بود،  توی سالن با چندتا از دخترا وایساده بودی ...

وای قشنگ حس امروز من😂😂

البته از یه جهت بدم نشد

امروز درست حسابی جواب سلام و خداحافظی رو داد😂

واااااای😂😂😂

نخندد 😂😂😂 وای خدایا دلم میخواست اب شم برم تو زمین هعی میگفتم خوبید؟؟ ببخشید تروخدا 

اونم انصافا مرد خوبی بود گفت نه بابا اشکال نداره پسرتون خوبه؟ 🤦🏻‍♀️ خدارشکر خودم نیوفتادم و یه صحنه ۲۵+ اختراع نکردم 🤦🏻‍♀️😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
رفتم تو اتاقی که پسر عموم داشت شلوارشو عوض میکرد.ریلکس کارمو انجام دادم.اونم سریع پوشید رفت بیرون. ...

🤣🤣🤣🤣

خب باید میومدی بیرون، ن اینکه عین اسب آبی سرتو بندازی بری داخل، واقعا گاهی ما دخترا چقد خنگ میشیم🤣

عاشق این شدم که به روی خودت میاوردی و کارتو انجام دادی😂 چجوری فرار نکردی انقدر ریلکس بودی😂

نمیدونم بخدا

من یه دختر کااااااملا خجالتی و کم حرف بودم.با پسر عمو هم چون سال تا سال همو نمیدیدیم خیییلی بینمون حریم بود.

فقط به این فکر میکردم چیزی که مامانم خواسته‌رو باید همون موقع براش ببرم.

تا حالا برا هیچکس تعریف نکردم اینو😂😂😂😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

نخندد 😂😂😂 وای خدایا دلم میخواست اب شم برم تو زمین هعی میگفتم خوبید؟؟ ببخشید تروخدا  اونم ان ...

آره دقیقا داشتم به همون فکر میکردم

خداروشکر کن به همین ختم شده😂