2777
2789

بوه ها من هفته ۱۰ هستم ، امروز تهعو و سردردم خیلی بد و شدیید شده، قفسه سینم درد میکنههه ، شکمم درد میکنه الان دکتر نیست برم با قرص ضد تهوع هم خوب نمیشه ، چیکار کنم؟ میشه راهنمتیی کنید ، نگران شدم اصن قفسه سینم درد گرفت ☹️😂

سلام عزیزم منم هفته ۱۲ هستم حالمم خیلی بد بود چاره‌ای نیست باید تحمل کنی به ۱۲ هفته برسی کم کم خوب میشی 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
سلام عزیزم منم هفته ۱۲ هستم حالمم خیلی بد بود چاره‌ای نیست باید تحمل کنی به ۱۲ هفته برسی کم کم خوب م ...

نمیتونم هیچی بخورم اخه ، اینقد شدید عادیه؟ حال شما چطوری بود تو بدترین حالت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم هفته ۱۲ هستم حالمم خیلی بد بود چاره‌ای نیست باید تحمل کنی به ۱۲ هفته برسی کم کم خوب م ...

واژینیسموست چطور خوب شد منم دارم 

دکتر معاینه هنوز نرفتم 

دکتر زنان معاینت کرده؟ با اون وسیله

سلام   این علایم تو سه ماه اول عادیه نگران نباش

اره تا الان داشتم ولی خیلیییی شدید شده ، اینقدی که حس میکنم قفسه سینم داره میترکه ، هیچیم نمیتونم بخورم مشکلی نیست؟ بابد فقط باهاش کنار بیام؟

معده درد شدید سردرد هیچی نمیخوردم فشارم همش روی هشت هشتمو نیم بود شب که میشد حالم بدتر میشد 

الانم هستم ولی خیلی بهتر شدم معده دردم کامل قطع شد در حد ۵ ۶ تا قاشق برنج هم میخورم 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
واژینیسموست چطور خوب شد منم دارم  دکتر معاینه هنوز نرفتم  دکتر زنان معاینت کرده؟ با اون ...

نه عزیزم

دکتر زنان کاری نکرد واسم بی فایده بود رفتنم

سال ۹۸ درمان شدم با کمک ماما تو ی‌ گروه تلگرامی

می گذره

یه فرشته تو دلته … 

بخاطرش از این به بعد خیلی چیزها رو باید تحمل کنی

اب خنک جرعه جرعه بنوش

دوش با اب خنک بگیر 

هوای خونه خنک باشه

استراحت کن کمتر سرت رو تکون بده دراز بکش 

قبول کن که ویار هیچ درمانی نداره فقط باید بگذره 

هرچی هفته هات بالاتر میره بهتر میشی 

به ابن فکر کن عزیزانی که تو صف ای وی اف و .. هستن ارزوشون بودن در همین شرایط بد شماست 

صلوات بفرست و از خدا بخواه سبز بهت بده 

غذا درست نکن بوی غذا نو خونه راه ننداز

گاهی درب و پنجره باز کن هوای خونه تهویه بشه 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
معده درد شدید سردرد هیچی نمیخوردم فشارم همش روی هشت هشتمو نیم بود شب که میشد حالم بدتر میشد  ا ...

وای پس من تا دو هفته دیگه اینطوریم 😥😥 خیلی سخته ، چطوری خودتو اروم میکردی؟

اره عزیزم نگران نباش.الان توی اوجش هستی 

منم این علائمو داشتم از بس عوق میزدم تمام قفسه سینم درد گرفته بود.هیچی نمیتونستم بخورم.من تا دو هفته که خییییییلی حالم بد بود هیچی نمیخوردم بجز بعضی روزا فسنجون با مرغ اونم طوری که خورشت به همه دونه های برنج رسیده باشه چون بوی برنج حالمو بد میکرد.

یخ میخوردم بهتر میشدم

لیمو ترش بو کن کم کم زبونتو بزن بهش

چای زنجبیل

اینا خوبه