2777
2789
عنوان

قبول دارید بعضی کاربرا خودشون مشکل دارن ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 24 پست
دقیقا انگار مجبورن قبول کنن حرف بزننن بعد شات میزارن :/

همبنو بگو .... والا من خودم طرف کاربری زن هم نوشته باشه حوصله ندارم قبول کنم

ولی بعضیا دوست دارن ماجرا بسازن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ميخوان تعلیق بشه از بیخ و بن طرف😁

پسره هیچی بهش نگفته بود ..... به نظرم اگر خودشونم تعلیق بشن دیگه این بازیا رو در نمیارن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مورد بوده اینجا عاشق شدن دوست پسرم پیدا کردن  ازدواجم کردن

قصه پردازیه 😁

چرا بابا هزار بار دیدم‌

باشه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

پسره هیچی بهش نگفته بود ..... به نظرم اگر خودشونم تعلیق بشن دیگه این بازیا رو در نمیارن

دیگه درخواست داده در مورد چی صحبت کنه پسره؟ 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

[QUOTE=] قشنگم این حساب دوست من و دوستم احتمالا اون یکبار زده من نمیدونستم اگرم خوندین ناراحت شدین دوبار تکرا ... [/QUOTE]

@dianaprincess        

این لینک تاپیکته

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11366884/مادر-همسر-به-خاطر-کار-بد-همسر-ازتون-عذر-خواهی-کرده

برای من که فرقی نمیکنه

ولی آخه جلوی قاضی و معلق بازی ؟ 😉😁

باشه تو به دوستت بگو درگیرش نباشه 😉

اسمت رو طوری انتخاب کردی که تو ذهنم موند و خب ماجرا هم که قبلا نوشته بودی 

برای خودت میگم وگرنه برای ماها که فرقی نداره.... اینقدر خودت رو درگیرش نکن مخصوصا وقتی که میگی خونوادت بالاتر هستن، پس بی خیالش دیگه ...

خوشحال باش با این رفتار شناختیش اینقدر زود ....