2777
2789
عنوان

واقعا که شانس ندارم فعه

99 بازدید | 7 پست

سلام سلام

عصرتون خوش همگی 

من به معرفی خالم از یه پیج اینستا که می‌گفت خودش مانتو خریده دو سه بار  رفتم تو پیجو سفارش دادمو پول و واریز کردم 

گفته بودن پونزده تا بیست روز کاری سفارش به دستم میرسه 

الان بیشتر از سی روز شده و نیوردن رفتم بشون پیام دادم اصلا انگار نه انگار سین می‌کنه جواب نمیده 

بعد رفتم کامنت ها را خوندم دیدم انگار همه همینجور شدن کاش به حرف خالم گوش نمی‌کردم کامنتا را میخوندم 

اصلا نمیدونم چه کنم خیر سرم میخواستم عید غدیر بپوشمش الان هم بی لباس موندم هم سرم کلاه گذاشتن 

کاش از همون پیجی که همیشه می‌خریدم خرید میکردم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
واریز ک کردی کدی چیزی نداد واسه ارسال کردن بزنی بیینی اصلا ارسال کردن یا ن؟ اگ مغازه دارن حضوری برو ...

نه کد ندادن یعنی یادم نیست باید برم نگاه کنم 

نمیدونم مغازه دارن یا نه اگه داشته باشند هم فکر نکنم اصفهان باشه 

هفتصد و خورده ای 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هبچ پیامی برات نیومد اس ام اس ؟ نمیدونم والا یکم پیگیر باش خببب

نه هیچی 

می‌خوام باشم نمیدونم چجوری اینقدر اعصابم خورده که نگو

چند تا تاپیک مال قبلنا توی نی نی سایت دیدم می‌گفت برو معرفی کن چند تا پیج معروف ولی قبلش برو بشون بگو که اینکار را میکنم

نه هیچی  می‌خوام باشم نمیدونم چجوری اینقدر اعصابم خورده که نگو چند تا تاپیک مال قبلنا توی نی ...

جواب نمیدن بگو یچیزی بترسن بگو ایدی تونو میدم پلیس فتا پیداتون میکنن خیلی راحت فک کردی میتونی پول ماروبخوری بگو این پول برام هیچی نیس بگو ۱۰برابر خرج میکنم برام مانتو مهم نیس فقد این ک شما اینکارو کردین جواب نمیدین مهمه برام پیداتون کنم

جواب نمیدن بگو یچیزی بترسن بگو ایدی تونو میدم پلیس فتا پیداتون میکنن خیلی راحت فک کردی میتونی پول ما ...

حالا باید همین کارو کنم مرسی قربونت برم