2777
2789
عنوان

دو راهی رابطه...

136 بازدید | 11 پست

اگه یه پسر به یه دختر شماره بده و از یه طریقی شماره ی دختره رو به دست بیاره و حضوری ابراز علاقه کنه 

اما هیچ پیامی نده و  فقط استوری دختره رو چک کنه یعنی دختره رو نمیخواد؟ اینم بگم که پسره خیلیییی کم انلاین میشه دختره شغلش خیلی بالاست و خیلی از پسره سر تره ولی تا الان با وجود خواستگارا وپسرای زیادی که اطرافش هستن فقط این به دلش نشسته 

(تاپیک مشکل من نیس و مال دوستمه)

من میگم کلا بیخیالش بشه و قصدی نداره

داره نظراتتون رو میخونه

ممنون

ببین ... یه چیزی میگم فقط یادت بمونه . مردا همیشه تور رو میندازن ، حالا اینکه چه دختری بره اون تو به خودشون بستگی داره 😊

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی عزیزم یعنی کلا نمیخواستش؟خب اگه قصدش هوسه چرا پیام نمیده

یعنی امروز به اون پیشنهاد میده و شماره میده ، فردا به من میده ، پس فردا به تو میده . بعد هر کدوممون بهتر باشیم اونو نگه میداره .

اره خیلی خوشش اومده همش داره خودشو گول میزنه میگه شاید خجالتیه ولی من میگم به مردجماعت اعتماد نکن

حالا من تورو نصحیت میکنم زیاد خودتو درگیر دوستت نکنی فردا اتفاقی افتاد رو سر تو خالی نکنه 😂 انقد از اینا داشتم که ...!

خدا کنه بهش پیام نده داییم از اون اقا خیلی سر تره ولی میترسم بهش بگم چون فکرش درگیر اینه حواب منفی ...

آره نگو فعلا