2777
2789
عنوان

یه سالن زیبایی خوب تو زنجااااااان

168 بازدید | 14 پست

بزودی عروسی پسر داییمه تو زنجان و از اونجایی که من خیلی حساسم و هرآرایشی فکر میکنم بهم نمیاد ،حالا موندم اونجا کجا برم و هیچ شناختی درمورد آرایشگاه های زنجان ندارم میشه کمکم کنید یجای درستو انتخاب کنم که بی‌نظیر بشم و فکر می‌کنم خونه داییم نزدیک خیابون دانشگاست .خانومای زنجانی کممممممک😭😭

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق

سالن ماندگار تو کوچه پرستار

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنجانم اما خدایی بگم زنجان سالن های خوبی نداره اصلا

منم فکر میکنم که سالن خوبی نداشته باشه خودم میکاپم خوبه ولی دوس دارم اینبار تغییر کنم

من عروسی برادرشوهرم رفتم نیکادل خیلی راضی بودم عروسی خواهرم رفتم سریرا اونم خوب بود ولی نیکادل بهتره

کودم نزدیکتره به خیابان دانشگاه