2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد حرف مفت جاری

298 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من و جاریم با فاصله دو هفته عقد کردیم . اول ایشون رو عقد کردن. اونا دوست بودن با هم چند سال ولی ما سنتی ازدواج کردیم. اونا بعد از هفت ماه رفتن خونشون ولی ما فعلا نمی‌تونیم بریم. چون همسرم پول ندارن. حالا این خانم همش به من تیکه میندازه که شما چرا نمیرید؟؟؟ دوران عقد خوبه کوتاه باشه!!! و از این جور حرفا میزنه همش.

البته این که زود رفتن سر خونشون واسه این بود که دختره شهرستانی هست و برادر همسرم حوصله نداشت همش رفت و آمد کنه.

حالا بنظرتون وقتی از این حرفا میزنه چی جوابش رو بدم

و نکته دیگه اینکه مادر شوهرم طبقه بالا دو واحد ساخته برای دو تا پسر هاش. الان جاریم توی یکیش زندگی می‌کنه. واحد کناری اون هم مال ماست که الان دادیم اجاره قراره مستاجر بره که ما بریم بشینیم.

لطفاً نظرتون رو بگید. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا دوست بودن،اون شهرستانی‌...

این حرف ها نشون میده که  چشم و هم چشمی تون، کل کل و گفت و شنود های شما سر دراز داره،دعوا به همین جواب ختم نمیشه...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اونا دوست بودن،اون شهرستانی‌... این حرف ها نشون میده که  چشم و هم چشمی تون، کل کل و گفت و شنود ...

اره. خیلی بده این طوری

هر وقت ما میریم اونجا اون نمیاد پایین. 

حتی سالگرد عقدمون رفتیم خونه مادرشوهرم کیک هم گرفتیم بردیم . مادرشوهرم زنگ زد بهشون. نیومدن پایین. ولی من به شوهرم گفتم کیک ببره واسشون.