2777
2789
هی با شماره و اسم های مختلفی پیام میده والا منم بلاک میکنم نمیدونم چرا اینجوره

فرار کن فقط اینو کسی میگه که با یه آدم شکاک زندگی میکنه یعنی هر لحظه هزار بار حرص میخوری میمیری زنده میشی حتی به خودت شک میکنی رو روح و روانت اثر میذاره

فرار کن فقط اینو کسی میگه که با یه آدم شکاک زندگی میکنه یعنی هر لحظه هزار بار حرص میخوری میمیری زنده ...

عزیزم واقعا خیلیییی سخته من یه ماه باهاش آشنا شدم دارم دیوونه میشم تو چه میکشی😭🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که میگه نباید آخرین بازدیدت رو مخفی کنی ازم شک میکنه چندین بار دختره رو امتحان کرده ولی دختره خط ...

گلم بهشون نه بگو و تماااام بعدا نمیخای تنهایی خرید بری ورزش کنی سرکار بری بچه دار بشی 

تمومش کن بزار کسی ک لایقته وارد زندگیت بشه

ببین ساختن با هم کاملا درستهذیعنی فک نکن همه اینایی ک خوشبختن از اول همه چیشون اوکی بوده چ بسا کلی دعوا داشتن و با هم کنار اومدن اماا گلم ایین مشکل حل نمیشه ها

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اره امروز حتما بلاکش میکنم

بزرگترین لطف و در حق خودت میکنی ولی لطفااا وا نده هر چی گفت و احیانا قول داد قبول نکن این مریضی درمان نمیشه

ایشالا یه آدم خوب میاد توزندگیت اونوقت میفهمی ک چ کار خوبی کردی ❤️

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
عزیزم واقعا خیلیییی سخته من یه ماه باهاش آشنا شدم دارم دیوونه میشم تو چه میکشی😭🥺

درسته ازدواج نکردم. ولی این شخص که گفتم پدرم هستن باز از شوهر میشه جدا شد ولی از خانواده سمی نه

دیگه واقعا طاقتشو ندارم یه مدت سردرد های عجیب غریب میگرفتم مریض میشدم یه مدت تصمیم های غلط و اشتباه میگرفتم یه مدت تصمیم به خودکشی داشتم الان هم شبیه روانی ها شدم ولی وقتی تو میتونی انتخاب کنی پس کسی رو انتخاب کن که شکاک نباشه