2777
2789

دوستان من عرق کاسنی وشاهتره میخوردم ..پریودیمم نامنظم بود حالا نمیدونم ب خاطر اینا بوده یا هرچی الان پریود شدم ..میشه ب مصرفش ادامه بدم یا باید قطع کنم؟؟؟

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق کاسنی برای کبد چربه,ربطی به چیزای دیگه نداره

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

عرق کاسنی برای کبد چربه,ربطی به چیزای دیگه نداره

اتفاقا منم براکبد دارم استفاده میکنم دیشب یه کار برمیگفت براجوش استفاده میکنه ...اخه دکترم گفت اگر بدن عفونت داشته باشه با خیلی چیزا وجوش خودشو نشون میده منم جوش توسر درمیارم خاستم موهام بزنم دلم نیومد

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
این عرق ها سرد هستند. بهتره تو پریودی نخوری. بعدا مشکل رحم سرد میاری

مرسی

اگه عقب میندازین بخورین چون باعث میشه زودتر پریود شین 

ولی زمان پریود هرگز نخورین چون خیلی سردن 

من که یه قطره بخورم از درد دلم میمیرم 

بِهِشتـ یِـہ جاییـہ رویِ زَمینـ ڪِنارِ تــو..!💍💜

البته بعضی داروهای گیاهی طبعشون سرده,ورحم رو سرد میکنه من جمله سرکه که فوق العاده برای کبد چرب مقیده ولی سرده,حالا کاسنی شاهتره رو نمییدونم,

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

اگه عقب میندازین بخورین چون باعث میشه زودتر پریود شین  ولی زمان پریود هرگز نخورین چون خیلی سرد ...

ن من اصلا نمیشم کیست و...ندارم حالا ازمایش برام نوشتن ویه سری شرایط داره واینکه باید بخوابم که ۱۰ ازمایش بدم یکماهه من نتونستم خوابم تنظیم کنم اسیر شدم ب خدا