همه عروس و دختر و خواهر هاش نوبتی میرن ی صبح تا شب میمونن بهش برسن جز من الان ۱۶روزه این اتفاق افتاده نرفتم چون ازم نخواسته فقط با همسرم و بچه ها ی سر عیادتش رفتم ۷۵ ساله شه اما خیلی جونتر بنظر میرسه هیچ جاش درد نمیکنه و همیشه سرحاله پدر شوهرم فوت شده با برادر شوهرم که مجرده زندگی میکنه
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
مطمینی از اونا خواسته یا اونا خودشون میرن میرفتی بهتر بود
تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
صبحونه بخور ساعت ۹ صبح از خونه بزن بیرون برو خونشون که تا 10 برسی، اگه نزدیکه دیگه خودت مدریت کن زمان رو . ناهار درست کن، وسایل رو جمع و جور کن و بعد از ناهار خوردن و یه استراحت کوتاه برگردید خونه ی خودتون.
کاش بجاش پای مادرشوهر من میشکست ک هر روز بیشتر از روز قبل داره روزگارمو رو سیاه میکنه ...
ظالم باش، سالم باش ،این پیرزن عُقده ای هم ۷۵ سالشه و خیلیم سالم و سرحال فقط بلده از صبح تا اخر شب بچه هاش رو بیدلیل نفرینای بد کنه، خدا ازش نگذره اشااله
در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟