2777
2789
عنوان

پای مادرشوهرم شکسته

357 بازدید | 19 پست

همه عروس و دختر و خواهر هاش نوبتی میرن ی صبح تا شب میمونن بهش برسن جز من الان ۱۶روزه این اتفاق افتاده نرفتم چون ازم نخواسته فقط با همسرم و بچه ها ی سر عیادتش رفتم ۷۵ ساله شه اما خیلی جونتر بنظر میرسه هیچ جاش درد نمیکنه و همیشه سرحاله پدر شوهرم فوت شده با برادر شوهرم که مجرده زندگی میکنه

بنظرتون خودم برم؟یا بهش زنگ بزنم دوست داره برم ی روز بمونم؟

اره شما هم برو یه چند ساعت پیشش بشین 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره برو 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

مطمینی از اونا خواسته یا اونا خودشون میرن میرفتی بهتر بود

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده

برو یه روز بمون یا نهایت تا شب

بیکار بودی گهگاهی برو ثواب داره

گناه داره درسته وظیفه ات نیست ولی خب یجاهایی آدم باید به درد اطرافیان بخوره چون اونا همیشه محتاج نیستن

این روزای سخت هم میگذره و دوباره سرپا میشه ولی میفهمه کی کنارش بود

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

صبحونه بخور ساعت ۹ صبح از خونه بزن بیرون برو خونشون که تا 10 برسی، اگه نزدیکه دیگه خودت مدریت کن زمان رو . ناهار درست کن، وسایل رو جمع و جور کن و بعد از ناهار خوردن و یه استراحت کوتاه برگردید خونه ی خودتون. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

کاش بجاش پای مادرشوهر من میشکست ک هر روز بیشتر از روز قبل داره روزگارمو رو سیاه میکنه ...

ظالم باش، سالم باش ،این پیرزن عُقده ای هم ۷۵ سالشه و خیلیم سالم و سرحال فقط بلده از صبح تا اخر شب بچه هاش رو بیدلیل نفرینای بد کنه، خدا ازش نگذره اشااله

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟