2777
2789
عنوان

از کانادا بگم چی برام بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 33 پست

کیف مایکل کورس . من عاشقشم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ایرانم هستاااا

عه راس میگی 🤣

ولی خب از اونجا بیاره ارزون تر در میاد 🌚

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .
اگه خودش پرسیده مثلا چی دوست داری برات بیارم یه حرفی اما اگه نگفته  اگه من بودم چیزی ازش نمیخو ...

بله صد درصد

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اگه دست و دلباز بگو پالتو بیاره ولی قدت باید بلند باشه چون اونا خیلی قدبلندن

لباس ریسکه واقعا مخصوصا لباس بیرونی! ممکنه به شونه و دست و پهنای من نخوره !

کتونی خوب اینجا می خرم و دارم کفش رو باید پا بزنی مخصوصا من

بهتربن حالت لوازم ارایش هست که دوستان زحمت برند رو هم کشیدن 

خوراکی خارجی تو ایران هم گیر میاد واقعیتش من خیلی علاقه به هله و هوله ندارم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
لباس ریسکه واقعا مخصوصا لباس بیرونی! ممکنه به شونه و دست و پهنای من نخوره ! کتونی خوب اینجا می خرم ...

کانادا هله هولش کجابود فوقش یه دونات بیاره واست یا ساندویچ 😅😅

مرکز هله هوله ایران

انواع لواشک و آلوچه

ترشک و آب انار

همون لوازم آرایش خوبه

کانادا هله هولش کجابود فوقش یه دونات بیاره واست یا ساندویچ 😅😅 مرکز هله هوله ایران انواع لواشک و ...

منظورم شکلات و‌ تنفلات اینجوری بود ….