خانوما من خیلی پس انداز میکنم همشم یه شبه به باد میدم ...نمیدونمم چرا اینجوریه دستم چکار کنم بنظر شما قلکم دارم میریزم توش اما تا بازش میکنم دو روزه تموم میکنم مثلا پول دستمه حوصله پیاده روی ندارم ی مسیرکوتاهو با تاکسی میرم 🤦🤦
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب بستگی به هدفت داره منم خیلی خرجم زیاد بود تصمیم گرفتم تمام پول تو جیبیمو قرعه کشی بنویسم تا پول دستم اومد برم یورو بخرم که یا مجبور بشم کار کنم یا خرج نکنم
هدفی ندارم والا هی شوهرم پول نقد میاره میده من خرج میکنم البته تاحالا خیلیم جمع کردم دادم به خودش با ...
اخه ماشالا انقدر خرجا بالاست نمیشه خرج نکرد ولی ی براورد بکن که در ماه اینده چقدر نیاز واجب و کمی هم غیر واجب دارید از کلش کم کن مابقی رو بزار توی حساب جداگونه بده دست کسی کارتشو.