2777
2789
عنوان

بچه ی کی جهشی خونده؟ یاخودتون؟ بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 27 پست

به نظرم ارزش نداره برای یکی دوسال ، بذار با هم سنای خودش بره بالا که اذیت نشه تو محیط کلاس و دوست پیدا کردن . فقط که قضیه درس خوندن نیست ، ارتباط خوب با همکلاسی ها و لذت بردن از بودن با همسناش خیلی مهمه تو روحیش و گذروندن دوران خاص نوجوانی .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم اگه بچه تمایل نشون بده خوبه، من سوم ابتدایی جهشی خوندم و همون سال که ششم اومد من رفتم هفتم، ...

پسرم الان میگه خوبه دوست دارم 

ولی نمیدونم موقع عمل بشه باز سرحرفش میمونه یا نه.

الانم میخواد بره کلاس سوم

اللّهم عجّل لولیک الفرج
الان چندسالته  کلاس چندم جهشی خوندی؟  الان کلاس چندمی

۱۶ سالمه کلاس دوازدهم میرم.

۸ سالگی جهشی خوندم

𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸

پسرم الان میگه خوبه دوست دارم  ولی نمیدونم موقع عمل بشه باز سرحرفش میمونه یا نه. الانم میخواد ...

من دو سه تا از دوستامم یه سال از من بزرگتر بودن وقتی جهشی خوندم با اونا هم پایه شدم، بعد خودمم با دخترای یکی دو سال بزرگتر از خودم راحت بودم، با کوچیکتر از خودم نمیتونستم دوست بشم

من خودمم زود رفتم مدرسه ،  ولی مشکلی نداشتم.  آها شما از لحاظ بعدش میگی فرقی نداره؟  ...

الان که همه میتونن دانشگاه برن 

نمیدونم موافق اذیت شدن بچه سن کم نبستم

وقتی دبیرستان میرن به قدر کافی همش باید آستری بکشن درس بخونن 

تابستون نداشته باشن

شما پسری  پسرای بزرگتر اذیتتون نمیکردن؟

۸ سالگی اره اذیت میکردن طبیعیه

ولی کم کم رفیق شدیم

الان که بزرگم دعوا نداریم

𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸

دخترم  به توصیه معلمش جهشی خوند، ولی بعدها متوجه شدم، نمی تونه با هم کلاسی هاش ارتباط خوب داشته باشه، و برا بازی به دوستای قبلیش رجوع می کرد، و بچه های کلاس جدید هم به چشم کوچیکتر زیاد جدیش نمی گرفتن، البته الان عادت کرده، ولی گاها میگه کاش نمیذاشتی جهشی بخونم! 

دخترم  به توصیه معلمش جهشی خوند، ولی بعدها متوجه شدم، نمی تونه با هم کلاسی هاش ارتباط خوب داشته ...

مرسی از تجربتون 

پسر منم زیاد دوست یابیش خوب نیست.

بخاطر همین دودلم 

اللّهم عجّل لولیک الفرج