2777
2789
عنوان

سقط جنین چجوریه

1428 بازدید | 14 پست

باید سقط کنم چون جنینی نیست تو نه هفته ام ساک و کیسه زرده ولی جنین نیست خیلی میترسم از سقط چجوریه

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ۹ هفته ای خیلی کوچیکه اندازه یه لخته ازت میاددفقط همین

درد نداره یکی می‌گفت من مردم و زنده شدم از اون موقع میترسم

درد نداره یکی می‌گفت من مردم و زنده شدم از اون موقع میترسم

اره دردش زیاده اگ بری بیمارستان بهتره سرم میزنن بهت ولی درد زیر دلت زیاده خوب مثل زایمانه تقریبا عزیزم ولی حتما برو بیمارستان ک تحت نظر باشب

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اره دردش زیاده اگ بری بیمارستان بهتره سرم میزنن بهت ولی درد زیر دلت زیاده خوب مثل زایمانه تقریبا عزی ...

چند دقیقه بعد خوردن قرص درد شروع میشه؟

من سه بارسقط کردم نترس من درد روحیش خیلی بیشتر از درد جسمیش بود 

اره من ک اینقدر گریه کردم این چند روز دیگه توان ندارم 🥺

دردش بنظرم بستگی به بدن هر کس داره من استانه تحمل دردم بالاست اولی تو خونه سقط شد نمیگم راحت بود سخت بود طوری که موقع دفع به زمین چنگ مینداختم ولی بعدش راخت شدم دومی رو کورتاژ کردن وسومی رو تو بیمارستان فقط بعد از قرص ها چندساعتی درد کشیدم ۰تی یدونه سرمم وصل نکردن

دردش بنظرم بستگی به بدن هر کس داره من استانه تحمل دردم بالاست اولی تو خونه سقط شد نمیگم راحت بود سخت ...

چند هفته بودی اولی رو ؟

اولی چون بی تجربه بودم دقیق یادن نیست ولی فکرکنم باید هفته ده میبودم ولی جنین رشدش تو شش هفته توقف ک ...

ممنون عزیزم