2777
2789

ابرسان ژنوبایوتیک

و شوینده درمالیفت میزنم 

پیشونیم پر جوش شده نمیدونم برای کدومه 

شما چی میزنین ک راضی هستین؟

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

لاین زردچوبه نوتروژینا استفاده کن عالیه هم شوینده هم تونر هم ابرسانش بعد از چند وقت استفاده پوستت ازین رو به اون رو میشه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمالیفت ک عالیه. ولی اگه تازه گرفتی هفته اول طبیعیه جوشامیریزه بیرون بعدکمکم پوستت خوب میشه

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
لاین زردچوبه نوتروژینا استفاده کن عالیه هم شوینده هم تونر هم ابرسانش بعد از چند وقت استفاده پوستت از ...

خودت جواب گرفتی؟ ممنون

کاش واقعا یه چیز باشه که جواب بده من دیگه از دوا دکتر خسته شدم بس جوش میزنم مردم صب که بلند میشم انگا روغن مالیدن به پوستم این همه به خودم میرسم ابرسان تونر اسکراب ماسک چی چی اخرش مث عنترم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

درمالیفت ک عالیه. ولی اگه تازه گرفتی هفته اول طبیعیه جوشامیریزه بیرون بعدکمکم پوستت خوب میشه

جدی؟ 

اره بعد مدتها افسردگی تصمیم گرفتم به پوستم برسم الان پر جوش شده حدود دو هفتس میزنم پس فعلا صبر کنم؟

بیا معرفیت کنم. درخواست دوستی بده.  مشاوره پوستی بشو.  چیز مناسب بگیر. مشاوره رایگان است.  

هم پولت صرفه جویی میشه هم پوستت خراب نمیشه.  

هم می تونی اول از مهم ها شروع کنی تا تو هزینه هم اذیت نشی 

البته خودم بلد نیستم ها😁😁😁

ژل شستشوم نمى دونم اسمش چى بود ولى عالى بود

الان ديگه اخر اخرشه(ظرفش سوراخ شد خاليش كردم تو ى ظرف ديگه ،وگرنه ازش عكس مى دادم)

ولى در حال حاضر ژل شستشو گارنير و ابرسانش گرفتم 😁

ان شاءالله از يكى دو روز ديگه از ژلش استفاده مى كنم 

چون قبليه تهشه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
کاش واقعا یه چیز باشه که جواب بده من دیگه از دوا دکتر خسته شدم بس جوش میزنم مردم صب که بلند میشم انگ ...

منم همیشه صورتم چربه کنترل نمیشه اصلا 

بیا معرفیت کنم. درخواست دوستی بده.  مشاوره پوستی بشو.  چیز مناسب بگیر. مشاوره رایگان است. ...

لدورا نمیزنم 

ژل شستشوم نمى دونم اسمش چى بود ولى عالى بود الان ديگه اخر اخرشه(ظرفش سوراخ شد خاليش كردم تو ...

جواب گرفتی بهم بگو مرسی

جدی؟  اره بعد مدتها افسردگی تصمیم گرفتم به پوستم برسم الان پر جوش شده حدود دو هفتس میزنم پس فع ...

آره. شمابعدیکماه میتونی تغییر ببینی. منم ژل شستشوی مدل ملالیفت استفاده میکنم. خیلی خوب شده پوستم شما رنگ سبزشو بایداستفاده کنی چون میگی چربه پوستت

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه