بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درمالیفت ک عالیه. ولی اگه تازه گرفتی هفته اول طبیعیه جوشامیریزه بیرون بعدکمکم پوستت خوب میشه
صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت اندازه صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
کاش واقعا یه چیز باشه که جواب بده من دیگه از دوا دکتر خسته شدم بس جوش میزنم مردم صب که بلند میشم انگا روغن مالیدن به پوستم این همه به خودم میرسم ابرسان تونر اسکراب ماسک چی چی اخرش مث عنترم
جدی؟ اره بعد مدتها افسردگی تصمیم گرفتم به پوستم برسم الان پر جوش شده حدود دو هفتس میزنم پس فع ...
آره. شمابعدیکماه میتونی تغییر ببینی. منم ژل شستشوی مدل ملالیفت استفاده میکنم. خیلی خوب شده پوستم شما رنگ سبزشو بایداستفاده کنی چون میگی چربه پوستت
صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت اندازه صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه