2777
2789
سلام دوستان من یه خواستگار دارم که پزشکی خونده و واسه ادامه و تخصصش کاراشو ردیف کرده واسه آمریکا و اینجور که متوجه شدم واسه شهریور باید بره از اون جایی که مامانش خواسته حتما ازدواج کنه و بعدش بره که اینجوری واسه برگشتنش امیدوار باشه تصمیم به ازدواج میگیره و دوست من که دوست مشترک من و خواهرش هس منو معرفی کرده منم یه بار دیدمش و یه کم باهاش صحبت کردم ظاهرا پسر خوبیه ولی خب با یه بار دیدن نمیشه قضاوت کرد حالا مشکل من اینه که ایشون شهریور میخاد بره و خواهرش میگه یه کم واسه هم وقت بذارین همدیگه رو بشناسین و بعدش هم عقد میکنید بعدشم داداشم میره خودشم میگه 6ماه تا 1سال بعد هم واسه من اقامت میگیره آخه مگه میشه تقریبا یک ماه یه نفرو بشناسی و باهاش عقد کنی؟اصلا موندم چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پفک جون منم مشکلم همینه دوست ندارم به این زودی عقد کنم ولی خب اونم وقت نداره بعدشم میگم حالا اومدیم عقد کردیم اون رفت بعد یه سال منم رفتم یه دفعه یه اخلاق خیلی بدش رو بشه اون وقت من اونجا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
فرض کن بره اونجا دخترای رنگارنگ ببینه تورو فراموش کنه.هرکس یه طوریه،اما منکه به خاطر هیچ مردی نمیتونم از خانوادم اینقد دور بشم.تازه همشونم عین همن.پس همون بهتر آدم کنار خانواده ش بمونه