سلام بچه ها من با ی پسره ۷ ۸ سالی هست تو رابطه ایم خیلییی همو دوست داشتیم الانم همینطور ولی یک ماه دائم قهر و دعوا داریم و همش ناراحتیم هم اون اعصاب نداره هم من.سر اینکه همش با دوستاش بیرونه و پیش دوستاشه قبلا به این شدت نبود الان روزی کلا رو هم رفته نیم ساعت شاید تو کل روز با هم حرف بزنیم.چیکار کنم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به درد ازدواج نمیخوره بعد ازدواجم باید التماسش کنی بیاد رفیق باز خیلی بد
اخه پسرا همینطورین همشون قبل ازدواج دنبال دوستن بعدش درست میشن ولی من مشکلی با دوستاش ندارم از این ناراحت میشم که اصلا سراغی ازم نمیگیره همش من تنهام روزی فوقش نیم ساعت روی هم رفته باهام ح بزنه
۷ ۸سال تو رابطه این؟ هدف تون چیه از این رابطه؟ اگه فقط وقت گذرونی هست ک اون دیگه دوس داره وقتش با ...
نه هدفمون ازدواجه اون همش میگفت بیا ازدواج کنیم به مادرم اینا میگفت من میگفتم نه فعلا قصدشو ندارم تا سه چهار ماه پیش ک جدی گفت دیگه باید حتما ازدواج کنیم با عموت ح بزن منم با عموم ح زدم ک سرسخت مخالفت کرد قرار بود الان دیگه به بابام بگیم که اون الان بخاطر دعواهای اخیر میگه ۸ساله تو میگفتی قصدشو نداری الانم من دیگه زده شدم از ازدواج