2777
2789
عنوان

نیازمند کمک در رابطه عاشقانه

168 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من با ی پسره ۷ ۸ سالی هست تو رابطه ایم خیلییی همو دوست داشتیم الانم همینطور ولی یک ماه دائم قهر و دعوا داریم و همش ناراحتیم هم اون اعصاب نداره هم من.سر اینکه همش با دوستاش بیرونه و پیش دوستاشه قبلا به این شدت نبود الان روزی کلا رو هم رفته نیم ساعت شاید تو کل روز با هم حرف بزنیم.چیکار کنم ؟

۷ ۸سال تو رابطه این؟

هدف تون چیه از این رابطه؟

اگه فقط وقت گذرونی هست ک اون دیگه دوس داره وقتش با دوستاش بگذره .

اگه ازدواج هست ک بعد ۸ سال حرکتی نکرده امیدی نیست کات کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به درد ازدواج نمیخوره بعد ازدواجم باید التماسش کنی بیاد رفیق باز خیلی بد

اخه پسرا همینطورین همشون قبل ازدواج دنبال دوستن بعدش درست میشن ولی من مشکلی با دوستاش ندارم از این ناراحت میشم که اصلا سراغی ازم نمیگیره همش من تنهام روزی فوقش نیم ساعت روی هم رفته باهام ح بزنه

۷ ۸سال تو رابطه این؟ هدف تون چیه از این رابطه؟ اگه فقط وقت گذرونی هست ک اون دیگه دوس داره وقتش با ...

نه هدفمون ازدواجه اون همش میگفت بیا ازدواج کنیم به مادرم اینا میگفت من میگفتم نه فعلا قصدشو ندارم تا سه چهار ماه پیش ک جدی گفت دیگه باید حتما ازدواج کنیم با عموت ح بزن منم با عموم ح زدم ک سرسخت مخالفت کرد قرار بود الان دیگه به بابام بگیم که اون الان بخاطر دعواهای اخیر میگه ۸ساله تو میگفتی قصدشو نداری الانم من دیگه زده شدم از ازدواج

اخه پسرا همینطورین همشون قبل ازدواج دنبال دوستن بعدش درست میشن ولی من مشکلی با دوستاش ندارم از این ن ...

داری خودت و گول میزنی.

همه پسرا این جوری نیستن.

همسر من قبل ازدواج همه اش دنبال کار و پول بوده الان هم تفریح با دوستاش دو ماهی یاا ماهی یکبار هست.

داری میگی الان هم بهت اهمیت زیاد نمیده لطفا چشم هات و باز کن

داری خودت و گول میزنی. همه پسرا این جوری نیستن. همسر من قبل ازدواج همه اش دنبال کار و پول بوده الا ...

اونم همش دنبال کاره همش دنبال کارای خونست که خونشو تموم کنه ولی میگه نمیشه همش تو خونه بشینم ک باید با دوستامم بیرون برم حوصله ام سر میره همش تو خونه

کی گفته مردا بعد ازدواج از رفیق بازیشون کم میشه ؟مطمن باش اونموقع ام همینه حداقل الان بدون چیکار میک ...

بره با دوستاش حرفی ندارم فقط ناراحتم از اینکه بهم اهمیت نمیده مثل قبل بهم دیگه درست و حسابی زنگ نمیزنه