2777
2789
عنوان

سوختگی دستم بیاین

107 بازدید | 11 پست

سلام مجدد تاپیک زدم چون خیلی نگرانم 

دستم سوخته نمیدونم در جه ۱ یا درجه ۲ 

داروخونه گفت نه سطحیه نه عمیق بینابین هست

گفت شستشو بده بعد پماد الفا بهم داد زدم به دستم 

من با آب معمولی و ولرم ابکشی میکنم و پماد الفا میزنم 

الانم واسه محکم کاری یه کپسول چرک خشک کن خوردم 

گاهی وقتا جای سوختگیم خیس میشه علتش چیه ؟؟

با همین پماد الفا این کارا خوب میشه یا حتما باید برم دکتر ؟؟

استرس گرفتم شدیدا ... بعد تو نونوایی کار میکنم میخواستم از بالای تنور چای رو بردارم دستم خورد به تنور یا آب جوش ریخت روش اصلا نفهمیدم چی شد ولی پوست روش کنده شد تو رو خدا بگید که خوب میشه زود 😢 بازم باید امروز برم نون بفروشم بازم گرما میخوره به دستم البته دستکش سفید میپوشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلفا خیلی خوبه فقط آلفا بزن پماد دیگه ای نزنی من پام سوخت  چایی ریخت رو پاک آلفا زدم داشت خوب میشد پماد اد هم زدم دونه ریز زد بیرون رفتم دکتر آمپول بتازون حساسیت داد برای همین میگم آلفا بزن زود خوب میشی نیاز به چرک خشک خوردن نیست دو روز دیگه بهتر میشه 

جدی؟؟  اره از دیشب چیزی جز الفا نزدم

اره گلم آلفا هم چرک خشک کنه هم ترمیم کننده قوی زود خوب میشی یادمه خواهرم دستش برید میبایست بخیه بزنه آلفا زدم روش انگشتش رو بستم بعد 24ساعت بازش کردم بانداژ رو عوض کنم زخم جوش خورده بود ولی تا یک هفته طول کشید خوب بشه ردش هم نموند پماد آلفا و پماد نیکان رو تو خونه داشته باشین دو تا پماد ترمیم کننده قوی هستن پماد نیکان رو به دیابتی ها میدن زخم زود خوب میشه

اره گلم آلفا هم چرک خشک کنه هم ترمیم کننده قوی زود خوب میشی یادمه خواهرم دستش برید میبایست بخیه بزنه ...

چقدر عالی انشالله دست منم زود ترمیم بشه استرس گرفتم بخاطرش 

اره گلم آلفا هم چرک خشک کنه هم ترمیم کننده قوی زود خوب میشی یادمه خواهرم دستش برید میبایست بخیه بزنه ...

سلام ببخشید مجدد پیام میدم 

من دو روز پشت سر هم روزی چندین بار پماد رو میزنم 

حالا مامانم میگه فعلا نزن بذار خشک بشه میگه پماد میزنی مدام مرطوبش میکنی میگه فقط یکم شب بزن در طول روز دیگه پماد نزن تا خشک شه .. به نظرتون فعلا نزنم بهتره یا بزنم مدام ؟؟

سلام ببخشید مجدد پیام میدم  من دو روز پشت سر هم روزی چندین بار پماد رو میزنم  حالا مامان ...

سلام گلم الان زخمت بهتر شده مامانتون درست میگن زخم بزار یکم هوا بخوره شب تا شب بزن ولی اگه دستت تو آب کردی یکم به لایه نازک بزن به اندازه یه عدس بزن روش 

الان زخمت بهتر شده مامانتون درست میگن زخم بزار یکم هوا بخوره شب تا شب بزن ولی اگه دستت تو آب کردی یک ...

یکم قرمزی داره روش یکم سفید شده ولی اطرافش داره جمع میشه 

ببخشید یکم میترسم عفونت نکنه یدونه قرص چرک خشک کن خوردم چرکی نیستا ولی واسه پیشگیری خوردم