2777
2789
عنوان

روشنفکری یا بی سوادی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 50 پست
فکر کنم قبلا تو تاپیک های یکتا و معصومه و آرزو و ... دیدمت.

هاااا

دوتا و معصوم ميشناسم

ولى ارزو نميدونم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب الان اصلا روشنفکر نداریم همه از دم بیرسواد  

من یه عدد روشنفکر هستم. ‌‌..

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
اینجا هرکی لخت و پتی میگرده میگه من روشنفکرم😂

خیلی زیبا میخوای تاپیک رو ببری سمت بحث پوشش

حالا میگیم از این ب بعد از اب گل الود ماهی بگیران رو بگن روشن فکر

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
بعضیا بخاطر بیسوادی خودشون یا مشکلات درونیشون سعی میکنن از روشنفکری بعنوان فحش استفاده کنن در واقع ...

به خدا اول انگار به خودشون فحش میدن

بعد به تمام کسایی که روشنفکرای واقعی کشورمون بودن

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
وقتی یک عده فراماسون رو روشنفکر میخونید حرفی باقی نمیمونه....

سلام بانو جان

چقدر ناپیدایی 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خیلی زیبا میخوای تاپیک رو ببری سمت بحث پوشش حالا میگیم از این ب بعد از اب گل الود ماهی بگیران رو بگ ...

لخت و پتی   

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی

اشتباه میکنی اگه در زمان های قدیم روشنفکری به کتاب بوده الان با پیشرفت رسانه مسلما فضای مجازی هم میتونه الهام بخش روشن فکری باشه

اصلا زمان اون ادمها فضای مجازی نبوده

اگه دنبال کلاس زبان هستی به تاپیکام سر بزن😊
دوتا😂

حس خوبى با خودت حمل ميكنى🤍

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/