2777
2789
عنوان

اگه توی رابطه‌تون حس کردید...

599 بازدید | 20 پست

اگر توی رابطه‌تون حس کردید که مدام باید با هم‌ جنس‌های خودتون رقابت کنید که مبادا دل یارتون برای اونا نره، خیلی رک بگم: بهتره یه آبیاری زرد روی اون رابطه انجام بدید و بعدش هم یک خداحافظی شیک. وقت خودتون رو پای آدمایی که با دیدن دو سایز بزرگتر و دو سانت بیشتر و... دلشون میره، هدر نکنید. از ما گفتن (:

|سهیل‌شهابی|

برخیز و مخور غم جهان گذران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره چه ارتباطی و چه نوع ارتباطی باشه... 

بعضی ارتباطات با قطع کردن شون دو طرف یا یک طرف کلا نابود میشه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
در کل یه جایی هم بد نیست خودمون تغییر بدیم نمیشه با هر تکونی اطرافيان رو‌عوض کنیم اونجور تا اخرعمر ت ...

جدا شو تغییر کن

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
در کل یه جایی هم بد نیست خودمون تغییر بدیم نمیشه با هر تکونی اطرافيان رو‌عوض کنیم اونجور تا اخرعمر ت ...

این که کاملا درسته

مخاطب این متن کساییه که مدام نگرانن پارتنر یا همسرشون چشش کسیو نگیره، مثلاااا خانوم خودش مرتب و منظمه و به خودش میرسه ولی همسرش یه همکار بلوند داره، از ترس اون میره بلوند میکنه! منظور اینه...

منظور آدمای متعهد و هول و چش سفید رو از هم سوا کردنه

برخیز و مخور غم جهان گذران
چرا؟  جدایی مثل مرگ عزیز می مونه آدمو از پا میندازه عمر کوتاه تر از اونه بخوای اینقدر این همه ...

کسی که بخواد ادم و مقایسه کنه چه بهتر جدا بشه

آدم عاشق طرفش و هر جور هست دوس داره:)

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی