2777
2789
من کرمانشاهم اینجا هم بدون دلیل پزشکی حتی بیمارستان خصوصی هم سزارین‌نمیکنن چندماه پیش از بیمارستان ...

منم از این و اون پرسیدم همه میگن بیست تومن بیست پنج تومن 😑 واقعا هنگ کردم 

اما ب نظرم اگ میخای بری همدان برو پیش دکتر صغری ربیعی همه تعریفشو میکنن 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
منم از این و اون پرسیدم همه میگن بیست تومن بیست پنج تومن 😑 واقعا هنگ کردم  اما ب نظرم اگ م ...

اتفاقا خودمم همین دکتر مدنظرمه

الآن هفته ۲۰ م

به نظرت هفته چندم برم پیشش واسه تشکیل پرونده؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خودمم همین دکتر مدنظرمه الآن هفته ۲۰ م به نظرت هفته چندم برم پیشش واسه تشکیل پرونده؟

با منشیش تماس بگیر ببین چی میگه 

برا من دکتر خرم اباد گفت هفته ۲۹ برم 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
مرسی عزیزم

خواهش میکنم❤️ 

میتونی برنامه نی نی پلاس و نصب کنی بری گروه مادران همدانی اونجا هر سوالی خاستی بپرس جواب میدن 💙امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم 

خواهش میکنم❤️  میتونی برنامه نی نی پلاس و نصب کنی بری گروه مادران همدانی اونجا هر سوالی خاس ...

مرسی گلی ان شاالله به سلامت و آسودگی نی نی نازتو بغل بگیری🌹❣️

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
مرسی گلی ان شاالله به سلامت و آسودگی نی نی نازتو بغل بگیری🌹❣️

ممنون عزیزم همچنین 😍❤️