mmmmrr مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3130 عنوان زایمان.. | مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 66 پست چه زایمانی انجام دادین ؟راضین🥺 1402/04/11 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترلکستان عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5450 من کرمانشاهم اینجا هم بدون دلیل پزشکی حتی بیمارستان خصوصی هم سزاریننمیکنن چندماه پیش از بیمارستان ... منم از این و اون پرسیدم همه میگن بیست تومن بیست پنج تومن 😑 واقعا هنگ کردم اما ب نظرم اگ میخای بری همدان برو پیش دکتر صغری ربیعی همه تعریفشو میکنن تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... . زندگی کنیم . 🤍⛓️.
عسل99 عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 5480 منم از این و اون پرسیدم همه میگن بیست تومن بیست پنج تومن 😑 واقعا هنگ کردم اما ب نظرم اگ م ... اتفاقا خودمم همین دکتر مدنظرمهالآن هفته ۲۰ مبه نظرت هفته چندم برم پیشش واسه تشکیل پرونده؟ «و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
دخترلکستان عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5450 اتفاقا خودمم همین دکتر مدنظرمه الآن هفته ۲۰ م به نظرت هفته چندم برم پیشش واسه تشکیل پرونده؟ با منشیش تماس بگیر ببین چی میگه برا من دکتر خرم اباد گفت هفته ۲۹ برم تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... . زندگی کنیم . 🤍⛓️.
عسل99 عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 5480 با منشیش تماس بگیر ببین چی میگه برا من دکتر خرم اباد گفت هفته ۲۹ برم مرسی عزیزم «و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
دخترلکستان عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5450 مرسی عزیزم خواهش میکنم❤️ میتونی برنامه نی نی پلاس و نصب کنی بری گروه مادران همدانی اونجا هر سوالی خاستی بپرس جواب میدن 💙امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... . زندگی کنیم . 🤍⛓️.
عسل99 عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 5480 خواهش میکنم❤️ میتونی برنامه نی نی پلاس و نصب کنی بری گروه مادران همدانی اونجا هر سوالی خاس ... مرسی گلی ان شاالله به سلامت و آسودگی نی نی نازتو بغل بگیری🌹❣️ «و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
دخترلکستان عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5450 مرسی گلی ان شاالله به سلامت و آسودگی نی نی نازتو بغل بگیری🌹❣️ ممنون عزیزم همچنین 😍❤️ تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... . زندگی کنیم . 🤍⛓️.