2777
2789

رفتیم شهربازی ارم ،اون سرسره بزرگ هست که قدیما بهش میگفتن سرسره ابشار،

دخترم ۵سالش تنها عشقش اینه باباش بره سوار اون بشه این از پایین براش جیغ بکشه ذوق کنه،یعنی این بچه خودشو کشت که برو شوهر من با یه بچه ۵سال  لج که حال نمیکنم برم ،بعد دخترم اشکی میریخت تو روخدا بابا بعد با  چرب زبونی میگفت تو فوق العاده سر میخوری میای ،این نرفت که نرفت ،دخترمم انقد ناراحت شد بچه ۵ سال سوار هیچ وسیله دیگه نشد گفت بریم خونه 😭😭😭😭بعد دخترم اومد به من گفت بابا به من میگه خودخواه تو که دستشویی بود😭😭😭

یعنی مردا خدایش مغز دارن؟؟؟منم جلو بچه گفتم من نمیتونم دخالت کنم تو رابطه تو بابا حتما چیزی بوده که گفته باز نخواستم پدرشو خراب کنم 

ولی دیشب من پیش دخترم خوابیدم و اون هم اولین باری بود که نیومد از دلم در بیاره قهر ما بیشتر از یه ساعت نیس ،

این بچه خوابید دو بار با گریه ببدار شد تو خواب التماس که بریم سرسره 😭😭😭،

امروز خون این مرد حلال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه ولی به نظرم دلیل نمیشه هرچی بچه گفت باباش گوش‌کنه ها

بچه من کلا فقط به خاطر این کار میاد شهربازی دو هفته است قول داده بهش ،خب تو که میخوای این کارو کنی قول نده 

بعد از این حرصم میگیره این بچه بیرونم میریم نشده برا یه اسباب بازی گریه کنه بگه بخر یا گیر بده ،عشق این کار تو شهر بازی 

چیز غیر منطقی نبوده چیزی نبوده تربیتش به خطر بیفته یا نابهجا باشه

دوستان منظور استارتر این نیست چرا نرفته سرسره منظورش رفتاریه که همسرش با بچه داشته 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
خوب شاید از سرسره می ترسه.  همسرت.   شما بگو من اجازه ندادم چون خطرناکه هم همسرت ضایع نمی ...

نه همیشه سوار میشه کلا دختر من به عشق این کار میبره دخترم میگه باشه من سه تا وسیله سوار میشم و این سرسره قرارشون همیشه اینه برا شهر بازی 

دو هفته است بهش قول داده اخرم این شد

الهییییییییی بمیرم برااااااش

منی که محبتی از پدرم ندیدم و تو این سن سهمم از پدر کتک و تحقیر و سرزنشه خیلی درک میکنم که چچی تو دل کوچولوش میگذره

تو رو خدا پشتش باش اگه میتونی شوهرتو اصلاح کن نکنه یه وقت بچه ضربه بخوره

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)