2777
2789
عنوان

ای خدا حالم بده چکار کنم

84 بازدید | 6 پست

نوزادم ۸روزشه الان بازش کردم روی نوک الت تناسلیش یکم قرمز شده

از اونورم دوروزه مدفوع نکرده دوست دارم گریه کنم از اینورم هی میپیچه به خودش خدایا من این بچه به هزار سختی مشکل بهم دادش خودت نگش دار واسم از اونورم یکم زردی داره 

خانما شما بعد هربار پوشک بچه تو این نوزادی میشستینش

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

هر وقت پی پی کرد بشورش .

اینجوری ی دستمال مرطوب بکشی کافیه .دو روزه شکمش کار نکرده هم عیب نداره تا ۱هفته هم گاهی بچه ها شکمشون کار نمیکنه .

برا زردی هم روزی دو سه وعده بهش شیر خشک بده زردیش رفع میشه .

این حال بدی داره اخهههه . استرس نداشته باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت پی پی کرد بشورش . اینجوری ی دستمال مرطوب بکشی کافیه .دو روزه شکمش کار نکرده هم عیب نداره تا ...

شیر خشک میخوره کم شیر خودمو میخوره 

اخه همش زور میزنه ناله میکنه 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

عزیزم برای قرمزی آلتش یا هر موقع که سوختگی داشت کرم زینک فیروز براش حتما بگیر بزنی سریع خوب میشه مخصوص سوختگی 

کار نکردن شکمش هم شیر خشک خوبه براش ولی بچه ها با شیر خشک یبس میشن اگه ترفند قدیمی ها رو قبول داری یکم ترنجبین بریز تو آبجوش وقتی حل شد با دستمال کاغذی صافش کن اندازه یه ته استکان آبشو بده بخوره شکمش سریع کار میکنه روزی دو سه بارم بدی برای زردیش عاااالیه من که زردی بچمو عرض ۴ روز با ترنجبین اوردم پایین شکمش هم کار میکرد باهاش باید شکمش کار کنه تند تند تا زردیش رفع بشه 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
ببرش دکتر قطره کولیک میده بهش . 

اره قطره کولیک هم برای نفخ و دل دردش خوبه گهواره هم خوبه بعضی وقتام دمر بذارش 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"