2777
2789
عنوان

خواهرم

167 بازدید | 14 پست

بچه ها یه قضیه ای امروز پیش اومد که میخوام نظرتونو بدونم. من حدود یک هفته پیش مهمون داشتم خونم. خالم با دختراش برای ناهار اومدن خونم از همین مهمونیای زنونه. بعد مامانمو خواهرمم گفتم و اومدن. هر سری هر مهمونی که داشته باشم چه خانوادگی چه دورهمی زنانه خواهرمو میگم و بلا استثنا میاد خودمم دوتا بچه دارم خواهرمم دوتا و خیلی بازیگوشن. بعد امروز همون مهمونای من مهمون خواهرم بودن اونام هر کدوم بچه دارن. بعد خواهرم مامانمو گفته منو نگفته و به مامانم گفته میخام دیگه تو مهمونیام نگمش. نه اون منو بگه نه من اونو میگم حوصله سروصدا بچه ها رو ندارم.  و من ظهر که فهمیدم به خواهرم زنگ زدم و گفتم چطور حوصله داری مهمونی بیای حوصله مهمونی دادن نداری. اگه واقعا هدفت این بوده که بخاطر بچه ها مهمونی های همدیگه رو نریم باید از مهمونی نیامدن شروع میکردی نه از مهمونی دادن. خواهرم جوریه که من اگه مهمونی بگیرم و بهش نگم میاد دعوا درست میکنه. حالا شوهرم میگه زنگ زدی اینجور گفتی خودتو سبک کردی باید زنگ نمیزدی و به وقتش تلافی میکردی که چون بار اولش نبود که این کارو کرده من صلاح رو به زنگ زدن بهش دیدم که از این به بعد واسه مهمونی اومدن هم حوصله نداشته باشه🤣 نظرتون🤪

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

برا مهمونیات زنگش زدی دوتا کف گرگی میزنمت عقلت بیاد سرجاش نگیااا

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا مهمونیات زنگش زدی دوتا کف گرگی میزنمت عقلت بیاد سرجاش نگیااا

دلم از ابن میسوزه که هنوز یک هفته کامل نشده و اون دورهمی خونه ی منو اومده. کلا من شانسمه خواهرشوهرمم باهام همین کارو میکرد 

کار خوبی کردی

انقدر شوهرم گفت زنگ نمیزدی که شک کردم به کارم. ولی اگه به روش نمیاوردم قطعا مهمونی بعدی پامیشد میومد یا بهش نمیگفتم دعوا درست میکرد باهامون.

دلم از ابن میسوزه که هنوز یک هفته کامل نشده و اون دورهمی خونه ی منو اومده. کلا من شانسمه خواهرشوهرمم ...

از بس ساده ای خواهر

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
نه منم اگه حرفمو نزنم خفه میشم.اینا فکر میکنن خیلی زرنگن

من خواهرشوهرمم چندبار همین کارو باهام کرد پامیشد میومد اینجا تلپ میشد بهترین پذیرایی ازش میکردم بعد ما میرفتیم خونش خودشو میزد به مریضی و میگفت اعصاب بچه هارو ندارم. اونم برا عید دمشو چیدم که نیاد خونم🤣

دیگه دعوتش نکن 

جالبیش میدونی کجاشه اینکه من مهمون داشته باشم بهشم نگم پامیشه با بچه هاش میاد. ولی من بدون دعوت خونه هیچکس نمیرم.