2777
2789

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۰۲_۰۱۱۰۵۸_gallery_5yve.jpg

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آرههههه👍🏻✨

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

چه خوشگله مثل عکسای قدیمی میمونه

خیلی شیکه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

چه بارونى بود امروز☔️

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

اوهوم دلتنگش شدم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

چقد قشنگع

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
چه زیبا آفرین به شهردار رشت کاش شهردار نوشهرم ازش یاد بگیره 

آخ آخ چه حالی داره غروبا بری شهرداری پر از دستفروش با جنس های متنوع

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚