2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به قانون مالک و مستاجر

235 بازدید | 17 پست

اگر مستاجر در یک منزل نوساز کلید نخورده ساکن بشه و به مدت حدودا ۱۰ سال ساکن باشه ، و در ابتدا خب ساختمان کاملا نقاشی شده و کابینت و .. همه چی نو بوده ، حالا بعد ۱۰ سال میخواد بره و خونه خیلی خراب شده و نقاشی داغون شده و کابینت ها رو صفحه آب ریخته شده  خراب شده و... آبا وظیفه مستاجر هست که همونجور که تحویل گرفته تحویل بده یا خیر ؟؟ یا خود مالک باید درست کنه ؟؟

برای شخصی میپرسم مورد مربوط به خودم نیست

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونجوری که گرفته باید تحویل بده وگرنه هزینه تعمیرات از پول پیش کسر میشه

به مستاجر گفتن قبول نکرده ، گفته مگه دیوارها رو کندیم خوردیم ، دیوارها خودشون خراب شدن !!

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

ترتمیز تحویل گرفته و ترتمیزم باید تحویل بده چون جابحایی انجام نشده برعهده ی مستاجر هسش

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اگر بر اثر زمان خراب شده باشه وظیفه مستاجر نیست اما اگر عمدا نگهداری خوب نکرده وظیفه مستاجره

روی کابینت اب بریزه دیه براثر گذشت زمان نیست خوده طرف سهل انگارانه رفتار کرده وگرنه ما الان ۷ساله کابینتامون هیچیش نشده مثل روز اولشه

اگر بر اثر زمان خراب شده باشه وظیفه مستاجر نیست اما اگر عمدا نگهداری خوب نکرده وظیفه مستاجره

خب چطور میشه متوجه شد بر اثر زمان بوده ؟ بر اثر زمان فکر کنم نهایت آلودگی روی دیوارها بشینه و تغییر رنگ بده

روی کابینت اب بریزه دیه براثر گذشت زمان نیست خوده طرف سهل انگارانه رفتار کرده وگرنه ما الان ۷ساله کا ...

بله ، درسته . بعضی ها اگر مثلا یه لولا از کابینت خراب بشه ، میگن به ما چه مستاجریم و همینجور میمونه تا خراب تر بشه .

عزیزم یه تاپیکت در مورد دیسک بود بهتر شدی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم یه تاپیکت در مورد دیسک بود بهتر شدی 

نه متاسفانه خوب نشدم ، کمر دردم به پاهام زده و از شب تا صبح درد میکشم ، پاهام خواب میره ، نمیدونم چکار کنم، چندبار فیزیوتراپی رفتم ولی فقط چند روز خوبم دوباره درد میگیره.‌