2777
2789

سلام خانوما،،من ۹ ماهه از بارداری دومم میگذره(در سن ۱۹ سالگی دو تا بچه با فاصله ی دوسال و نیم اوردم) چند روز پیش رفتم مختصص زنان تا دستگاهمو چک کنه(سه ماهه ای یو دی گذاشتم) دکتر گفت افتادگی رحم داری اما کمه و پارگی و زخم رحم هم داری که پارگیش زیاده...یه عالمه قرص و شیاف واژینال داد و گفت از اثرات زایمانه

خواستم بپرسم کسی هست که افتادگی رحم داشته باشه و با قرص و دارو رفع شده باشه؟؟من میترسم از اخر کارم به عمل کشیده بشه...تو گوگل اصلا ننوشته با قرص امکان خوب شدن هست 

برای پارگی باید چیکار کنم؟؟نکنه کارم به لیرزر بکشه من خیلی میترسم اگر راهکاری دارید منو راهنمایی کنید تا بهبود بیابم... از وقتی قرص هارو مصرف میکنم رحمم درد میکنه

شیاف عسل بزار و روزی ده دقیقه دراز بکش  پاهاتو به دیوار به طرف بالا تکیه بده تا رحمت برگرده سرجاش یه هفته تا ده روز 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف عسل بزار و روزی ده دقیقه دراز بکش  پاهاتو به دیوار به طرف بالا تکیه بده تا رحمت برگرده سرج ...

یه نفر دیگه هم همین پیشنهادو داد اما از بس روحیمو از دست دادم با خودم میگم نمیشه شاید تاثیر نداشته باشه،، واقعا کار سازه؟؟

یه نفر دیگه هم همین پیشنهادو داد اما از بس روحیمو از دست دادم با خودم میگم نمیشه شاید تاثیر نداشته ب ...

آره عزیزم آسونو راحت 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
ممنونم از راهنماییتون چشم حتما میرم اصلشو گیر میارم اگر شد راه درمانو در پیش میگیرم ممنون که پاسخگو ...

ان شالله بهتر میشی عزیز دلم 🎀