2777
2789
عنوان

کار تتو یا ناخن؟؟

100 بازدید | 15 پست

به نظرتون ناخنکاری بهتره یا تتو بدن ؟ 

قیمت کدوم بهتره ؟ 

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 
اول بگو استرسی هستی؟

یکم اره

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامد تتو بیشتره یعنی حداقل تتویی بخوای بزنی بین ۲ تا ۴ تومنه ولی مشتری های خاص خودشو داره جا افتادن طول میکشه سخته اما ناخن راحت تره جا افتادن و مشتری بیشتره به نسبت تتو

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ❤️

اگه استرست گاهی باعث خراب شدن کارت میشه ناخن رو برو اگه طراحیت اوکیه تتو برو 

واسه طراحی اینکه من مثلا از روی بک مدل میتونم یه کارو انجام بدم بعنی ۵۰۵۰ هس به نظرتون گدوم به صرفه تره

هر کدوم علاقه داری 

هر دو علاقه دارم

درامد تتو بیشتره یعنی حداقل تتویی بخوای بزنی بین ۲ تا ۴ تومنه ولی مشتری های خاص خودشو داره جا افتادن ...

کدوم به صرفه تره کلاسش؟

واسه طراحی اینکه من مثلا از روی بک مدل میتونم یه کارو انجام بدم بعنی ۵۰۵۰ هس به نظرتون گدوم به صرفه ...

درآمد تتو بیشتر هست ولی خودتو باید خوب جا بندازی تا درآمدت اوکی بشه

ولی ناخن دورت که تموم شه میتونی کسب درآمد کنی 

می‌روم تا همه‌ی عمر به خود تکیه کنم.
درآمد تتو بیشتر هست ولی خودتو باید خوب جا بندازی تا درآمدت اوکی بشه ولی ناخن دورت که تموم شه میتونی ...

اها اینکه میگن مواد ناخن خوب نیست درسته؟ ماسک بزنیم موقع کار چطور؟ و اینکه کاشت با پودر مشکل داره دیگه با ژل که مشکل میست واسه بو ؟

تتو بین 10تا 15میلیون هزینه داره

جز کلاسش وسایلاش چقدر در میاد همون ۱۵ میلیون؟

جز کلاسش وسایلاش چقدر در میاد همون ۱۵ میلیون؟

نه فقط هزینه آموزش این قیمت میشه ابزار و رنگهاش جدا هست

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺