2777
2789
عنوان

کیا روز تولدشون خیلی تنهان؟💔

455 بازدید | 37 پست

امروز روز تولدم بود محل کارم تولد هرکی که باشه سوپرایزش میکنن اما کسی به من حتی تبریکم نگفت... 

تو خونه هم خودمو فرستادن کیک بخرم 

چقدر قلبم تیکه تیکه س چقدر من تنهام..

مبارک 

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخی بابا مثل منی منم روز تولدم یه غمی میگیرم مه چرا حواسشون به من نیست اون موقع دختر دایی بابام سه تولد گرفته بود که زده بود فرش قرمز تولد فلانی 

یکی نوشته بود تولده یا جشن تاج گذاری‌یکی دیگه کفت انکار کنه😏😂😂😂😂

هپی هپی بیرتدی