2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر زیاد بهش نمیدی؟پسر من دوماهشه هروقت زیاد شیر بهش بدیم اونطور میشه یهو از دهن و دماغ شیر میزنه بیرون اوایل گریه میکردم ولی بعد دلیلشو فهمیدم دیگه سر ساعت ومنظم شیر میخوره خیلی کم اونطور میشه 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
بنظرتون دکتر برید بهتر نیست؟

تا الان ۶تا متخصص بردم... دفع اخری بچه بستری کردن الکی گفتن ویروس جدید اما بعد پاره پاره کردنش.. ازمایش نشون داد مشکلی نداره.. شیرم عوض کردن بازم میاره بالا

شیر زیاد بهش نمیدی؟پسر من دوماهشه هروقت زیاد شیر بهش بدیم اونطور میشه یهو از دهن و دماغ شیر میزنه بی ...

از وقتی بستری شده گقتن نیم ساعتی ۳۰ تا بده اصلا نمیفهمم چی دادم چقدر دادم گفتم از امشب همونجور مثل قبل بدمش

از وقتی بستری شده گقتن نیم ساعتی ۳۰ تا بده اصلا نمیفهمم چی دادم چقدر دادم گفتم از امشب همونجور مثل ق ...

من به بچه دوماهه م ۲ساعت ۹۰ سیسی میدم تازه میگن زیاده ولی شما طبق نظر دکتر بهش بده

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

تو اینجا (https://kidiba.ir/) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای کاربرهای باتجربه تو نی نی سایت و منابع علمی رو  خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.