2777
2789

دلم پره از زندگیم از سرنوشتم از اینکه هیشکی رو حتی ندارم باهاش درد و دل کنم بحثمون ک میشه منو ب همه میفروشه چقد احساس غریبی اضافی میکنم چقد سخته بی کسی چقد سخته ک مجبوری تحمل کنی چون خانواده ی درستی نداری 

خدایا شکرت بخاطر نی نی سالم و صالح جذاب و زرنگ و باهوشی ک به من و شوهرم بخشیدی خدایا بی نهایت سپاسگزارم خدایا شکرت ک برامون معجزه کردی شکرت بخاطر این هدیه ی زیبات1403/1/17بهترین روز زندگیم روزی ک خبر باردار شدنم ب شوهرم دادم         

از خانوادت هر چقدر دلگیری هیچوقت پیش همسرت درددل نکن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی از خانوما بخاطر همین شوهراشون کلی اعتماد بنفسشون میاد پایین درکت میکنم ولی خودتو جلوش نباز دیدی درکت نمیکنه مغرور باش 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

من چی بگم 

متوجه خود ا ر ضایی شوهرم شدم 

اونم بدون دلیل این کارو میکنه 

نمیشه هیچی بش گفت فوری بر علیهت استفاده میکنه 

دشمن جونم زیر سقف جاییه ک قرار بود خونه ارامشم باشه آتیش بگیره ب حق علی این خونه ک آیینه دقم شده لعنت بر مرده و زنده باعث و بانیش ک میدونست و منو بدبخت کرد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

از خانوادت هر چقدر دلگیری هیچوقت پیش همسرت درددل نکن

نمیکنم حتی وقتی یکی اذیتم میکنه بهش میگم تو دعوا میگه مقصر تویی

خدایا شکرت بخاطر نی نی سالم و صالح جذاب و زرنگ و باهوشی ک به من و شوهرم بخشیدی خدایا بی نهایت سپاسگزارم خدایا شکرت ک برامون معجزه کردی شکرت بخاطر این هدیه ی زیبات1403/1/17بهترین روز زندگیم روزی ک خبر باردار شدنم ب شوهرم دادم         
عزیزم توکلت بخدا باشه انشاءالله به حق امام حسین خدا کمکت کنه و مشگلت حل بشه بسپار بخدا.

کی آخه دیگه کم اوردم بخدا

وای عزیزم درکت میکنم منم همین طورم 

ولی چاره ای نیست قوی باش خودتو داغون نکن منم خیلی غصه میخورم ولی یک دفعه میگم باید بجنگم اجازه نمیدم داغونم کنه و دوباره بلند میشم و قوی تر به امید روزهای بهتر دلم به همین حرفها خوش میشه و به خاطر دخترم میجنگم 

شماهم به خاطر خودت زندگی کن 

دخترم تمام زندگیم 
نمیکنم حتی وقتی یکی اذیتم میکنه بهش میگم تو دعوا میگه مقصر تویی

چه بی انصافه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من چی بگم  متوجه خود ا ر ضایی شوهرم شدم  اونم بدون دلیل این کارو میکنه  نمیشه هیچی ...

ای کاش پدرم بمیره ک بتونم طلاق بگیرم خسته ام از این زندگی شوهر منم باعث شده ک من تو خواب ارضا بشم خود ب خود از بس کمبود پیدا کردمه

وای عزیزم درکت میکنم منم همین طورم  ولی چاره ای نیست قوی باش خودتو داغون نکن منم خیلی غصه میخو ...

میگه تو از خانوادم دورم کردی در حالی ک یبار هنوز بهش نگفتم ک نرو پیششون 

خب به نفع خودت عوض کن شرایطو. هر تغییری سخته ولی غیر ممکن نیست. ممکنه یه سری چیزا رو از دست بدی اما ...

چجور آخه

کاملن می فهممت! 

من ک تصمیم گرفتم با همه رودرواسی بزارم کنار ، شوهر خانواده شوهر اقوامش ، خودم باشم واسه خودم زندگی کنم . تصمیمایی ک واسه آینده دارم عملی کنم 

رفت و آمدم هم محدود کردم

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤